2024 milli Savunma Üniversitesi MSÜ için başvurularınıne zaman biteceği merak ediliyor. Ölçme Seçme ve Yerleştirme merkezi ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek onlar 2024 Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı başvuruları alınmaya devam ediyor. 3 Ocak 2024  tarihinde erişime açılan MSÜ başvuruların ne zaman biteceği öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Peki, MSÜ başvuruları ne zaman sona erecek, başvurular hangi tarihte bitecek? 2024 MSÜ başvurusu nasıl yapılır, sınav ücreti ne kadar? MSÜ sınavı ne zaman? İşte MSÜ başvuru ekranı…

2024 yılı milli Savunma Üniversitesi MSÜ başvuru ve sınav tarihi… MSÜ başvuruları sınava girmek isteyen adaylar tarafından araştırılıyor. 2024 MSÜ başvuru ekranı, ÖSYM tarafından 3 Ocak tarihinde erişime açıldı. Adaylar, başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak ya da ÖSYM Aday İşlemleri mobil uygulamasından yapabilecek. Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2024-MSÜ kılavuzunda yer alıyor. Adaylar kılavuza ÖSYM'nin sitesinden erişebiliyor. Peki, MSÜ başvuruları ne zaman bitecek? 2024 MSÜ başvurusu nasıl yapılır, sınav ücreti ne kadar? MSÜ sınavı ne zaman?

MEB 2. dönem ortak yazılı sınav sonuçları açıklandı MEB 2. dönem ortak yazılı sınav sonuçları açıklandı

MSÜ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

3 Mart’ta düzenlenecek sınavın başvuruları 30 Ocak’a kadar devam edecek.

MSÜ Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için adaylar ÖSYM’nin resmi internet adresinden başvuru yapabilecek.

MSÜ sınavı için geç başvurular ise 7 Şubat 2024 tarihinde alınacak.

MSÜ SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

ÖSYM'nin yayınladığı kılavuzda yer alan bilgiye göre MSÜ sınav ücreti 295,00 TL olarak yatırılacak.

2024 MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

MSÜ BAŞVURU KILAVUZU 2024 YAYINLANDI!

Milli Savunma Üniversitesi MSÜ’ye başvuru yapacak olan adaylar, başvurularını ölçme Seçme ve Yerleştirme merkezi ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden bireysel olarak veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecektir.

2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ), 3 Mart 2024 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 3-30 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvuruların 3 Ocak 2024 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya ÖSYM'nin "ais.osym.gov.tr" adresinden bireysel olarak veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecektir.