Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Şehit Kara Pilot Üsteğmen Tahsin Barutçu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine bir sürpriz yaptı ve Büyükşehir Belediyesi Anfa Genel Müdürlüğü biriminde görev yapan 3 personelinden içek gönderiminde bulundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın YAVAŞ adına, okul ziyareti gerçekleştiren Anfa Genel Müdürlüğü biriminde görevli ekip, ilk olarak Öğretmenler odasında okulun öğretmenleri ile bir araya gelerek, öğretmenlerle çay eşliğinde sohbet etti akabinde Sayın YAVAŞ adına söz alan Cebrail  Doğancan YILMAZ, Okulun Müdür Yardımcısı Saliha Serpil SÜRÜCÜ’ ye çiçek takdiminde bulunup, , “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ adına sizlerle burada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin yarınlarına emeği geçen tüm öğretmen ve eğitimcilerimize şükranlarımızı sunuyor, başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz” dedi.

Böyle bir günde yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Yardımcısı Sayın SÜRÜCÜ,  " Sayın YAVAŞ’ ın nazik tebrikleri ve çiçek hediyesi için Teşekkür ediyoruz. Bizi hatırladınız ve bizleri mutlu ettiniz. " dedi.
 
Editör: N.ESKİ