Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yaşanan olayda bir eğlence mekanında doğum günü kutlaması yapan 35 yaşındaki Mehlika Derici ile erkek 41 yaşındaki arkadaşı Selçuk etiner (, kutlama yapmalarının ardından gittikleri Aşıklar Tepesi'nde bulunan 25 metrelik uçurumdan aşağıya atladı. iftçi olduğu belirlenen etiner'in, aralarında kıskançlık yüzünden tartışma çıkan kız arkadaşı güzellik uzmanı Derici'yi zorla kolundan tutup birlikte ölüme atladığı iddia edildi.

ERKEZKÖY'DE GÜZELLİK MERKEZİ VARDI

erkezöy ilçesinde hizmet cveren bir güzellik salonu sahibi olan Mehlika Derici ile orlu ilçesinde çiftçilik yaptığı bildirilen erkek arkadaşı Selçuk etiner, dün akşam saatlerinde Marmaraereğlisi ilçesinde arkadaşlarının bir restoranında doğum günü kutlamasına katıldı.

Gittikleri eğlence merkezinde alkol alıp eğlenen Derici ile etiner, daha sonra beraberlerinde iki arkadaşları ile birlikte ilçenin Aşıklar Tepesi mevkisine gitti. 

Konuya ilişkin olarak gelen iddiaya göre, daha önce de kıskançlık yüzünden tartışmalar yaşadığı söylenen Derici ile etiner arasında yine tartışma çıktı.

KOLUNDAN TUTARAK ÖLÜME GÖTÜRDÜ

Yaşanan tartışma esnasında Selçuk etiner'in kız arkadaşına, "Benimle ölüme var mısın?" dediği ve Mehlika Derici'nin kendisine tepki gösterdiği bildirildi.
Bunun üzerine etiner kı arkadaşı Derici'yi zorla kolundan tutup birlikte uçuruma atladı. Yaklaşık 25 metreden yüksekliğinde olan uçuruma düşen Derici ille etiner, olay yerinde hayatlarını kaybetti.
Olayı görenlerin vatandaşların ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Mehlika Derici Selçuk etiner Olay Yerinde Öldü

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Derici ile etiner'in öldükleri belirlendi.
İtfaiye ekipleri tarqfından yapılan çalışma ile 2 kişinin cansız bedenleri uçurumdan çıkarılarak, Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis, Derici ve etiner'in cep telefonlarına da el koyarak, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı.