Tarım Kreedi Kooperatifleri indirimli satışa başlıyor. Yüksek enflasyon sonrası hızla artan fiyatlar vatandaşın cebini yakarken, vatandaşın düşen alım gücü nedeni ile temel gıda ve yaşam malzemelerine indirimli sahip olmasını amaçlayan uygulama ile çok sayıda üründe belirgin indirimler devreye sokulacak.

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ NE ZAMAN İNDİRİMLİ SATIŞ YAPACAK

Tarım Kredi Kooperatifleri, pazartesi gününden itibaren indirimli satış yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Kooperatif 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibarıyla başlayacak.

KOOPERATİF İNDİRİM KAMPANYALI ÜRÜNLER HANGİLERİ

Tarım Kredi Kooperatifinin başlattığı kampanya çerçevesinde 30’dan faazla temel gıda ve tüketim ürünün indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Kooperatiflerde marketlerinde indirimli satılacak ürünler şunlar olacak:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, kağıt peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi.” 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNE İNDİRİM TALİMATI VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şu açıklamasının ardından Tarım Kredi Kooperatifleri harekete geçti ve indirim hazırlığına başladı:

“Talimatımız şu: Başa baş noktası.. Sen kâr amacıyla çalışmayacaksın. Sen sadece başa baş noktasında benim vatandaşımı koruyacaksın. Ve şimdi Tarım Kredi Kooperatifi de bu amaçla çalışmalarını hızlandıracak” demişti. Erdoğan özellikle ;temel gıda ve kırmızı et ürünlerine vatandaşın indirimli fiyatlarla ulaşılmasının sağlanmasının ‘piyasaların dengesini bozanları da hizaya getireceğini’ 
 

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİNİN KA MARKETİ VAR

Kooperatiflerin et ürünlerine uygulanacağı indirimlerin duyurusu ayrıca yapılacak. Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bin 400’e yakın hizmet noktasında üreticilerin yerli ve doğal ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

HANGİ ÜRÜN KA TL'DEN SATILACAK NE KADAR İNDİRİM OLACAK

Tarım Kredi Kooperatifleri çok sayıda üründe indirim yapacak. Bazı ürünlere yapılacak indirim miktarı sonrası oluşan yeni fiyatlar ve mevcut fiyatlar ise şöyle:

Burgu makarna 11.90 TL civarında ve indirim gelmesiyle birlikte makarnanın fiyatı 8 TL olacak. 5 litrelik ayçiçek yağı 245 TL yaklaşık 185 TL olması bekleniyor. 50 TL civarında olan 600 gram beyaz peynirin 40 TL'ye düşmesi beklenirken, kuru fasulye 35.70 lira ve 25 lira ya gerileyecek.

KOOPERATİFİN FAALİYET AIKLAMASI

Ortaklarımızdan aldığımız doğal ve kaliteli ürünleri kendi tesislerimizde işleyerek veya işleterek kooperatiflerimizin yanı sıra Kooperatif Marketlerimiz aracılığı ile tüketicilere ulaştırıyoruz.
Üreticimizin hakkını koruduğumuz gibi tüketicinin de hakkını koruyarak ucuz, kaliteli ve doğal ürünlerin hesaplı fiyatlara satışa sunulduğu marketlerimizde diğer çiftçi kooperatiflerinin ürünlerine de yer veriyoruz.
İlk şubesini 2017'de açtığımız ve başlangıçta fiyat dengesi sağlamak amacıyla büyük şehirlerde teşkilatlanan Kooperatif Marketlerimizin, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya devam ediyoruz.