Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bir il milli eğitim müdürü ve 2 genel müdür ataması yapıldı. MEB atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. 25 Aralık 2021 tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

24 Aralık 2021 tarihli resmi gazetede Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ve Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Atamaları Yapıldı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Murat İLİKHAN atanmıştır.
Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Burçkin DAL atanmıştır.
24 Aralık 2021
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI


Yeni İl Müdürü Ataması Yapıldı.
Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atama yapıldı. Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 8 ay önce atanan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat yerine Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir atandı.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.
Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaklaşık 8 aydır vekaleten yürütmekte olan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat yerine Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in getirildiği öğrenildi.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 5 yıla aşkın süredir sürdürmekte olan Murat Demir, Elazığ Karakoçan ilçe nüfusuna bağlı olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.