Liyakat-Sen Genel Başkanı Emir KAZAK, Bir dönem Eğitim Bir-Sen Pursaklar ilçe temsilciliği görevini yürüten ve EBS'den istifa ederek Liyakat-Sen'e geçen yeni üyeyi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

İşte Liyakat-Sen Genel Başkanı Emir KAZAK tarafından yapılan o açıklama:

Pursaklar İmam Hatip Lisesi Müdürü olan ve bir dönem de Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliği görevini yürütmüş olan İbrâhim ERDOĞAN Hocam ve Müdür yardımcısı İrfan IŞIK Hocamız Liyakat-Sen ailesini tercih ederek, sendikamıza olan güvenini ve desteklerini göstermişlerdir.
Kaptan ve mürettebatının hırsına ve kibrine yenik düşmüş uçak irtifasını kaybetmiş türbulansa girererek yolcularının hayatını tehlikeye sokmuştur. Kutlu bir yol için yola çıkan uçak maalesef kaptan ve mürettebatının sayesinde uğursuz bir yola saptırılmıştır.

Uçağın rotasının halen kutlu yol olduğunu düşünen reaktif düşünce sarmalı içerisindeki bihaber yolculara rağmen bu hayırsız yolculuğa daha fazla katlanamayan proaktif davranış sergileyen yolcular yanlışa daha fazla seyirci kalmayarak uçağı terk etmeye başlamışlardır.