Şanlıurfa'ya atanan öğretmenler güzel bir sürprizle karşılandı. Henüz göreve yeni başlayacak olmanın tedirginliği, heyecanı ile milli eğitim müdürlüklerine giden öğretmenlerin, burada vali tarafından yapılan jestle tedirginlikleri mutluluğa dönüştü.

ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERE JEST

Şanlıurfa Valisi atama kararnamelerini imzalamaya giden öğretmenlere hediye takdim etti. Şanlıurfa iline 20 bin öğretmen ataması ile atanan okul öncesi öğretmeni Tansu Demiral aldığı hediye karşısında duygularını şu şekilde ifade etti:

''Belgelerimi ilçe Mem’e götürdüğüm zaman oradaki müdürlükten verildi. Sayın valimizin atanan öğretmenlere hediyesi diyerek verildi. Orda benim gibi belgelerini getiren bütün öğretmenlerin elinde gördüm. Gerçekten böyle bir şey beklemiyordum. Verdiklerinde şaşırdım ve de çok mutlu oldum. Gerçekten çok ince düşünülmüş bir hareket.'' diyerek yapılan ince hareket karşısındaki mutluluğunu ifade etti.

KIYMETLİ, İEĞİ BURNUNDA ÖĞRETMENİM

Şanlıurfa Valisi Sayın Salih Ayhan, ayrıca ile yeni atanan öğretmenlere de not bıraktı. Kıymetli, çiçeği burnunda öğretmenim diye başlayan notta genç öğretmenlerimize bazı dileklerde bulundu.
İşte o not: