Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç birlikteliklerini ömür boyu sürecek evlilikle taçlandırdı. Bir süredir birliktelik yaşayan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, Sarıyer’de bir otelde nikah masasına oturdu.
Yaklaşık iki yıl süren birlikteliklerinin ardından evlenmeye karar veren çiftin düğününe sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Acun Ilıcalı çiftin nikah şahidi oldu

Nikahta Demet Özdemir’in nikah şahidi yapımcı Faruk Turgut olurken, Oğuzhan Koç’un şahidi ise Acun Ilıcalı oldu.
Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç'un evlilik teklifine evet demişti.

Haziran ayında nişanlandılar

Ünlü çift geçtiğimiz haziran ayında sade bir tören ile nişanlanmıştı.
Gelinlik özel tasarlandı
Özdemir nikah sırasında Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle davetlilerin karşısına çıkarken, nikah sonrasında Nihan Peker'in tasarladığı ikinci gelinliği ile göz kamaştırdı.
After party için ise Alexander Mc Queen defilesinin özel parçası olan elbiseyi Londra'dan sipariş ederek kendisine özel tasarlattı.
Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. Koç ile Özdemir, 26 Ağustos olarak belirledikleri nikâh tarihlerini olumsuz hava şartları nedeniyle 28 Ağustos’a erteledi.
ift ilelerinin, akrabalarının, arkadaşlarının ve meslektaşlarının huzurunda “Sonsuza kadar evet” diyerek evlenen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, kendilerine özel olarak tasarlanan smokin ve gelinlik giydi.
Demet Özdemir; konukların karşısına biri nikâh sırasında diğeri kutlama sırasında olmak üzere iki gelinlikle çıktı.