Bugün, 12 Temmuz 2025 Cumartesi
  • BIST 100

    10358,46%0,26
  • DOLAR

    40,15% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4336,36% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

THY, Türkiye Voleybol Federasyonunun sponsoru oldu

- Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: 'Dünyayı dolaşıyoruz, THY'nin verdiği hizmetin onda biriyle karşılaşmıyoruz. THY ile gurur duyuyorum' - THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 'TVF ve THY'nin faaliyet alanlar

Spor 10.05.2024 11:04:50 0
THY, Türkiye Voleybol Federasyonunun sponsoru oldu

İSTANBUL (AA) - THY, Türkiye Voleybol Federasyonunun (TVF) yeni sponsoru oldu.

THY Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen sponsorluk imza törenine THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, oyuncular Tuğba Şenoğlu İvegin, Oğuzhan Karasu ile kurumların yöneticileri katıldı.

Türkiye'nin en önemli iki kurumunun bu sponsorlukla yeniden bir araya geldiğini vurgulayan Üstündağ, "Türk voleybolunun bugün geldiği noktayı hep birlikte seyrediyoruz. Türk voleybolu dünyanın ve Avrupa'nın zirvesinde, olimpiyatlara mağlubiyet almadan katılma hakkı elde eden, tarihi günler yaşatan takımımıza, camiamıza ve bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu uzun yolculukta sponsorlarımızın katkısı çok önemli." diye konuştu.

THY'nin Türk sporunda çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Üstündağ, "Voleybol ve değişik branşlardaki destekleri çok önem arz ediyor. Sultanlar Ligi'nde takımı var ve uzun yıllardır A Milli Takımımızın sponsorluğunu yapmakta. Dünyayı dolaşıyoruz, THY'nin verdiği hizmetin onda biriyle karşılaşmıyoruz. THY ile gurur duyuyorum. THY, bizim milli gururumuz, yol arkadaşımız, paydaşımız. Hem kulübüyle hem sponsorluğuyla voleybola büyük katkı sağlıyor. THY'nin bir kusuru varsa bizim kusurumuz diyorum, bizim kusurumuz varsa THY'nin diyorum. Böyle bir birliktelik yaşıyoruz. Bu karşılıklı olan güven, sevgi, saygıdır. Bu imzanın her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ülkemizi, bayrağımızı göklere çektirmek, marşımızı okutmak ve ülkesi için elinden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışan ekibimizle gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ise şunları kaydetti:

"Spor ayrıştırıcı gibi gözükse de takımlar ve ülkeler bazında gücünü birleştiriciliğinden alıyor. Biz de bu birleştiriciliği, ülkemizin değerlerini, zenginliklerini destekliyor ve dünyanın dört bir yanına taşıyoruz. Hem erkekler hem kadınlar bazında başarılarının daha yükseğe çıkması için çalışan TVF ve THY'nin faaliyet alanları farklı olsa da amacımız aynı. Geçtiğimiz yıl hem tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu olan kadın milli takım ve erkek milli takımımız göğsümüzü kabarttı. Voleybol federasyonunu desteklemekle gurur duyuyoruz. Biz de ülkemizin milli bayrak taşıyıcısıyız. 6 kıtada ve 130 ülkede bayrağımız dalgalandırıyoruz. Temsil görevimiz bizleri bir araya getiriyor. Biz de birbirimizi destekliyoruz. Aynı hedefe farklı yollardan giden paydaşlarız. Bu birliktelik çok kıymetli. Her zaman TVF'nin yanında olacağız ve hep birlikte sevineceğiz."

İmza töreninin ardından iki taraf da birbirlerine hediye verirken, Bolat, olimpiyatlarda şampiyon olmaları halinde kadın milli voleybol takımı sporcularına birer milyon mil hediye edeceklerini söyledi.

Yorum

Maaş promosyonlarında rekorların ardından sert düşüş

Okul Öncesi Öğretmenlerine Haftalık 6 Saat Ek Ders Ücreti Talebi!

Hazırlık Sınıfları Geri Sayımda mı? Lise Eğitimi Neden 5 Yıl Oldu?

Yeni Öğretmenlik Sistemi'nin İlk Sınavı Yarın: MEB-AGS ve ÖABT Nasıl Yapılacak?

Kamuda Sözleşmeli Personele Büyük Zam: İşte Yeni Maaş Tavanları!

Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Görevden Alındı Yeni Atama Yapıldı

Kredi kartı faizlerine yönelik yeni karar Resmi Gazete’de yayımlandı

Proje okullarda öğretmenlere verilen yeni görevler belli oldu! Müdürlerle iş birliği ve hizmetiçi eğitin zorunlu oldu

Proje Okulları Yönetmeliği Resmi Gazete’de Yayımlandı

Memur Adayları Dikkat: KPSS-1 Tercih Kılavuzu Yayımlandı, Tercih İşlemleri Başladı!

Haftalık Tatil Hakkı Değişti: 6+1 Sistemi Yerine 10+1 Dönemi Başladı

Başöğretmeni Mine Öğretmen Hayatını Kaybetti

Eğitimde Yeni Dönem: MEB, Özel Eğitim ve Disiplin Yönetmeliklerini Değiştirdi!

MEB'den Sicil Affı Sinyali: Başöğretmenlik ve Uzman Öğretmenlik Yolunda Yeni Dönem!

Yiğit Bulut öldü! Bulut kimdir, hangi görevleri yaptı?

MEB’den Akademi Öğretmenlerine Zam Müjdesi: Yeni Maaşlar Açıklandı

Türkçe ve Matematik Branşlarında Kadro Açıldı: İşte Başvuru Detayları

LGS Sonuçları Açıklandı: LGS Sonuç Sorgulama, Öğrenciler ve Veliler İçin Tercih Süreci Başlıyor!

LGS Sonuçları Açıklanıyor! MEB'den LGS Tercih Süreci İçin Velilere Özel Kılavuz

Ticaret Bakanlığı maaş promosyonu süreci için Güney’den açıklama

Öğretmenlere veli toplantısında ek ders ücreti kararı! Eğitim İş müjdeyi verdi

Sağlık Bakan Yardımcılığına ve 4 Üniversite Rektörlüklerine Atamama Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Resmi Gazete’de

MEB'den Öğretmenlere Sicil Affı Sinyali: Başöğretmenlik ve Uzman Öğretmenlik Şartları Değişiyor Mu?

Milli Eğitim Akademisi'nde Danışman Öğretmen Olma Şartları Belli Oldu!

MEB Disiplin Amirleri Yönetmeliği'nde Önemli Değişiklikler: Sözleşmeli Personel de Kapsama Alındı

MEB'den Okul Yöneticilerine Sert Uyarı: Usulsüz İşlenlere İşlemine Geçit Yok!

Türkiye'nin İklim Dönüşümünde Milat: Yeni İklim Kanunu Resmen Yürürlükte!

Memur ve Emekli Zammında Ek İyileştirme Yok, Gözler Yeni Planda!

Ek Ders Müjdesi! MEB, Uzaktan Türkçe ve Türk Kültürü Öğretecek Öğretmen Arıyor!

Yükleniyor

YAZARLAR