İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin talimatıyla birlikte Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ile özel harekat polisleri, babasının adının verildiği zırhlı araçla Fatih Selim'in, Adana'nın ukurova ilçesi Yüzüncü yıl Mahallesi'ndeki evine gitti. Sünnet kıyafetini giyen Fatih Selim, babasının eve gelen silah arkadaşlarını kapıda görünce duygulandı.

ŞEHİDİN EMANETİ UNUTULMADI

Zırhlı araçla alınan Fatih Selim, polis araçlarının konvoyu ile beraber, Yüreğir ilçesindeki Hayme Ana Kına Konağı'na getirildi. eşitli ziyaretler için kentte bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fatih Selim'i araçtan indirdi. Fatih Selim ile sohbet eden Bakan Kasapoğlu, sünnet töreninde de aileyi yalnız bırakmadı. Törene Adana Valisi Süleyman Elban, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay ile beraberindekiler de katıldı.

YENİ POLİS ADAYIMIZ

Sünnet töreni öncesinde konuşan Fatih Selim, çok mutlu olduğunu belirterek polis ağabeylerine ve ablalarına teşekkür etti. İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ise Fatih Selim'in yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Selim bizim yeni polis adayımız. Erkekliğe ilk adımını attı. Bugün polis ağabeyleri ablalarıyla birlikte buraya geldi. Şehidimizin emanetinin mübarek bir günde sünnet töreni olacak. Sayın Bakan'ımız, Sayın Vali'miz de geldi. Biz polis teşkilatı olarak onlardan hiç kopmadık. Hep beraberiz. Allah, bahtını yolunu açık eylesin" diye konuştu.

Anne Belkıs Oğuz ise oğlunun babasının ismini taşıyan zırhlı araçla getirilmesinden dolayı polis ekiplerine teşekkür etti.