Sağlık Bakanlığı il dışı-iller arası atama ve yer değiştirme duyurusu yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine göre 2022 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası 02.08.2022 tarihi Salı günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir.
Başvurular; 23 Haziran 2022 Perşembe- 29 Haziran 2022 arşamba Saat 18:00'e kadar Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (https://yhgm.saglik.gov.tr/) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e- devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile giriş yapılarak yapılacak olup münhal kadrolar göz önünde bulundurularak en fazla on (10) tercih yapılabilecektir.
Başvuru yapacak adaylar kura takviminde belirtilen tarihler arasında PBS üzerinden başvuru formunu elektronik ortamda doldurup tercihlerini kaydedip kesinleştireceklerdir. Kesinleştirme işlemi yapıldıktan sonra başvuru bilgileri ve tercihlerde değişiklik yapılamayacaktır. Kesinleştirilmeyen başvurular dikkate alınmayacaktır.

Yer değiştirme duyurusu ve münhal kadrolar için https://yhgm.saglik.gov.tr/TR-90252/2022-yili-haziran-donemi-istege-bagli-iller-arasi-yer-degistirme-suretiyle-atanma-kurasi.html linkine tıklayınız


2022 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası
Güncellenme Tarihi 23 Haziran 2022
İlan Metni ve Münhal kadrolar yayımlanmıştır. Tercih başvuruları 29.06.2022 tarihi saat 18:00'e kadar Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacaktır.
İlan Metni
Kura Takvimi
Ek-1 Tablo için tıklayınız
 
*Stratejik  (Uzman Tabip, Uzman Diş Tabibi, Tabip, Diş tabibi ve Eczacı  unvanı) personel halen çalıştıkları kadro unvan ve branşında açılan münhal kadrolardan tercih yapabilecektir.
*Diğer sağlık personeli ise Ek-1 ' de yer alan tabloda halen çalıştıkları unvan ve branşlarının karşısında yer alan unvan ve branşta açılan münhal kadrolardan tercih yapabilecektir.