Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü maaş promosyonu sözleşmesinin güncellenmesi için yaptığğı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Öğretmenlere ve diğer personele 19.500 TL ek maaş promosyonu ödemesi yapılması kabul edildi.

Öğretmenlere 19.550 TL Promosyon Banka Hesaplarına Yatacak

Maaş promosyonlarına dair açıklama, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geldi. Söz konusu açıklamada, promosyon anlaşmasının güncellendiği ve 19.550 TL ödeme yapılacağı belirtildi.

Üç Yıllık Promosyon Anlaşması Sağlandı

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası arasında maaş promosyon ödemesi konusunda anlaşma sağlandı. Üç yıllık süreci kapsayan promosyon anlaşması ile ilgili yapılan açıklamada

”Personelimizin lehine güncellenen yeni promosyon anlaşması İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş ile Yapı Kredi Bankası Safranbolu Şube Müdürü Fatma Olcay Güler tarafından imzalandı. Yaklaşık iki buçuk yıl önce 5 yıllığına imzalanan promosyon sözleşmesi bir süre önce feshedilerek yeniden ihaleye çıkılmıştı. Başarı ile yürütülen sürecin ardından yapılan ihale sonucunda 3 yıllık sözleşme karşılığında yeni promosyon ücreti 19.550 TL olarak belirlendi. İlçemizde görev yapan personelimize hayırlı olsun…” ifadelerine yer verildi.