Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Personelleri ile Merkez İlçe Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personelleri için yapılan banka promosyon anlaşması beraberinde banka promosyon anlaşmalarında yeni bir rekor daha getirdi.
Banka Promosyon anlaşmasında bir rekor da Yapı kredi bankası ile 3 yıllığına yapılan 9610 TL’lik para ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte imza attıkları banka promosyon anlaşmasından geldi.

Genellikle 3 yıllığına yapılan banka promosyon anlaşmalarında kimi zaman yüksek rakamlara imza atılmaktadır. Aydın’ın Efeler ilçe milli eğitim müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü de bu anlaşmalardan birine imza attı. Aydın’da yapılan son maaş promosyonu anlaşması ile öğretmenlere 9610 TL'lik rekor promosyon ödenmesi konusunda sözleşme imzalandı.
Konu ile alakalı memnuniyetini dile getiren Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah OKUMUŞ banka anlaşmasının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Özellikle pandemi sürecinde öğretmenlerin vermiş olduğu fedakarlıkları karşısında haklarının ödenemeyeceğini belirten OKUMUŞ, öğretmenlerin her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduklarını söyleyerek 9610 TL'lik banka promosyon anlaşmasıyla birlikte öğretmenlerimize bir nebze de olsa katkı sunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Konuşmasını emeği geçen herkese teşekkür ederek sonlandırdı.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yaptığı Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 9610 TL’lik banka promosyon anlaşması eğitim camiası içinde Türkiye’de şu ana kadar yapılmış en yüksek meblağlar arasına girdi.  Yapılan banka promosyon anlaşması, eğitim camiasında büyük bir memnuniyetle karşılandı ve  “Efeler Milli Eğitim bünyesinde görev yapmak vardı” yorumlarını da beraberinde getirdi.
Ortalama öğretmen maaşlarının 6 bin-8 Bin TL olduğunu düşünecek olursak 9610 TL’lik banka promosyon ücretinin rekorlar arasına girmiş bir anlaşma olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Aydın İl MEM ile Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış oldukları 9610 TL’lik banka promosyon anlaşmasından dolayı tebrik ediyoruz. Bu banka promosyon anlaşması ile başka ilçelerden eğitim camiasında beklenti çıtası da daha da arttı. Eğitim camiasında ses getiren bu anlaşmasının diğer ilçe milli eğitim müdürlüklerine de örnek olacağa benziyor.