Maaş promosyonu sözleşmelerinde yeni ve büyük rakamlara imza atılmaya devam ediliyor. Son gelen haberlerde, 41.500 TL promosyona imza atılırken, 70 binden fazla bir sözleşme iddiası da haberlere yansıdı. İşte maaş promosyonları ile ilgili son gelişmelerin detayları:
Maaşını 3 yıl boyunca ekonomi bankasından alacak olan personele, tek seferde 41 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak.
Bankalar üniversite personelinin maaş promosyonu için adeta yarışa girdi.
Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi’nin maaş promosyon ihalesi Ağustos ayı sonunda sona ermişti.

Anadolu Üniversitesi maaş promosyonu ne kadar?

Anadolu Üniversitesi’nin maaş ihalesini alan ekonomi bankası, personelin 3 yıl boyunca kendi kurumundan maaş alması anlaşmasına karşılık üniversite personeline 41 bin 500’er TL promosyon vermeyi kabul etti.
2023-2024-2025 yıllarında geçerli olmak üzere yapılan anlaşma çerçevesinde üniversitenin akademik ve idari 5 bin 238 personeline toplamda 217 milyon 377 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.
Promosyon ödemeleri 15 Ocak 2023 tarihinde alınan maaşla birlikte hesaplara yatırılacak.

Promosyonda 72.500 TL haberi geldi, banka promosyon rakamı için açıklama yaptı

Promosyonda 72.500 TL rakamı Türkiye'nin gündemine gelince banka promosyon sözleşmesi ile ilgili açıklama geldi. Banka ile yapılan görüşmelerde 72 bin 500 liralık bir anlaşma yapıldığı iddia edilince, promosyon tarihinin rekoru anlamına gelen bu ücret tüm çalışanların dikkatlerini gelecek açıklamaya çevirdi. Bankadan ise promosyon iddialarına yanıt geldi. İşte şimdiye kadar duyulan sözleşmelerin en yükseğinin neredeyse 2 katına tekabül eden 72500 TL'lik promosyon anlaşması iddialarının detayları
Banka promosyonlarında devasa rakamlara doğru giden bir süreç yaşanıyor. 40.000 bandını geçen anlaşmalarda bir anda 70 bini geçen sözleşme iddiası geldi. Yapılan görüşmeler devam ederken, görülmemiş rekor promosyon anlaşması iddiaları ile ilgili bankadan da açıklama geldi. İşte detaylar:
OYAK Renault’nun Bursa fabrikasında çalışan 6 bin civarındaki çalışan için 72 bin 500 TL promosyon vereceği iddia edildi. Promosyon anlaşmasının yapıldığı iddia edilen bankadan açıklama geldi.

Bankalar, 2022 emekli promosyon ödemesi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar için büyük bir yarışa girdi.
Emekli maaş promosyonları özel bankalarda 10 bin liraya kadar çıktı.
Öte yandan kurumlar personelinin promosyonunu artırmak için harekete geçti.
TEB’in Anadolu Üniversitesi’ne verdiği 41 bin 500 liranın ardından şimdi de Akbank’ın Oyak Renault’ya 72 bin 500 lira promosyonla rekoru geleceği iddia edildi.
72 BİN 500 TL'LİK PROMOSYON
OYAK Renault’nun Bursa fabrikasında çalışan 6 bine yakın çalışana 72 bin 500 TL promosyon vereceği iddia edildi.
OYAK Renault’da yetkili sendika Türk Metal Sendikası ile Akbank arasında imzalanan sözleşmeye göre, 25 Eylül’de çalışanların hesabına promosyonun aktarılacağı iddia ediliyor.

AKBANK YALANLADI

Dev promosyon iddiası sonrası Akbank Destek'in Twitter hesabından açıklama yapıldı.
Yapılan açıklamada "Merhaba, müşterimiz Oyak Renault ile bankamız arasındaki maaş sözleşmesi süreci devam etmekte olup konuyla ilgili yayınlanan haber ve sosyal medya paylaşımları gerçeği yansıtmamaktadır." ifadelerine yer verildi.

Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü Promosyon Sözleşmesini Yeniledi Miktar Artırıldı

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde bankaya promosyon güncellemesi için ihtarname göndermişti. Banka promosyon sözleşmesinin güncellenmesi talebine olumlu yanıt verince İl Müdürlüğü ile banka arasından görüşmeler başladı ve daha önce 6.800TL olan promosyon ücreti 23.406,5 TL olarak güncellendi. İl müdürlüğü personeline, öğretmenler dahil belirlenen miktarda maaş promosyonu ücreti ödenecek
Kahramanmaraş il milli eğitim müdürlüğü daha önce bankaya ihtarname göndererek maaş promosyonu sözleşmesinin revize edilmesini istemişti. 6800 lira anlaşmaya imza atan il milli eğitim müdürlüğü, banka ile yapılan görüşmeler neticesinde miktarın revize edildiğini duyurdu.
Kahramanmaraş İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından promosyon sözleşmesinin güncellenmesine yönelik olarak yapılan açıklama şöyle:

''İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz, Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri bünyesinde bulunan personellerin maaş promosyon ücreti, yapılan görüşmeler neticesinde 23.406,5 TL olarak revize edilmiştir.''