Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü olarak atanan Milli Eğitim Bakanlığının tecrübeli ismi Ömer İNAN yeni görevine başladı

Tecrübesiyle, aldığı tüm görevlerin hakkını veren ve bulunduğu kurumda kurduğu güzel ilişkiler sayesinde gönüllere giren Ömer İNAN ,  Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü olarak atandığı yeni görevine başladı.
 

ÖMER İNAN KİMDİR?

1974 Ankara doğumlu olan Ömer İnan, 1997 yılında mesleğe öğretmen olarak başladı. 2012-2018 yıllar arasında Personel Genel Müdürlüğü'nde daire başkanı olarak görev yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'nda daire başkanlığının ardından 2018-2020 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakan Özel Kalem Müdürü olarak görevine devam etti. Özel Kalem müdürü görevini başarılı bir şekilde yürüten Ömer İnan, 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren Personel Genel Müdürlüğü görevini de yürütmüştü. Mahmut Özer'in Milli Eğitim Bakanı olarak göreve başlamasıyla birlikte Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevini yerine getiren bakanlığın tecrübeli ismi Ömer İnan 23 Şubat 2022 tarihinden itibariyle yeni görevi olan Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü görevine başladı.