Oyun Oynayarak Para Kazanma vaktinin önemli bir kısmını bilgisayar ya da mobil cihazların başında oyunlara ayıran oyuncular için önemli bir gelir kapısı oluşturuyor. Tek sermayesi bir cihaz ve yeterince zaman olan oyun oynayarak para kazanma yöntemlerinin detayları şöyle:
 

Paid Game Player

Bu oyun sitesi kişilere sevdikleri oyunları çevrimiçi platformda oynayarak kazanç elde etme olanağı veriyor. Oyuncu hesap açtıktan sonra 600 farklı oyunu oynama imkanı bulurken dilediği oyunu seçerek kazanç elde etmeye başlayabilir. Ancak bu platforma kaydolmak hedefiyle yaş sınırına uygun olmak lazımdır. Siteye üye olmak isteyenler için en önemli husus asgari 18 yaşında olması şartıdır. Resmi rakamlara göre site üyelerine toplam olarak 250 bin dolardan çok ödeme yapmıştır. Oyunlara katılımın beraberinde siteye hususi uygulanan etkinliklere de katılabilirsiniz. Siteye üye olma sürecinde iki farklı abonelik tipi karşınıza menfaat. Ücretli ve ücretsiz üyelik tarzınden sizin hedefiyle uygun olanı seçerek sitedeki üyelerden biri olabilirsiniz. Ücretli üyelikte maaş olarak beş TL ödeme yapmanız lazımdır. Aynı vakitte ücretli aboneler ay içinde pekçok farklı avantajı dahi yakalamış olurlar.
 

XY Gaming

XY Gaming bu anlamda tercih edebileceğiniz en önemli diğer platformlardan bir tanesidir. Oyun oynayarak para kazanma imkanı sağlayan bu sitede ise belli bir oyun olmayıp Play Station yahut Xbox gibi konsollarda oyun oynayarak para kazanırsınız. Platformda diğer oyuncularla hem grup olarak oynayabilir hem de bireysel olarak kıyasıya yarışa geçebilirsiniz. Oyuncuların oyun oynama yeteneklerini geliştirmek hedefiyle en uygun olacak bu adrese her geçen gün farklı özellik eklenmeye devam etmekte. Turnuva, faaliyet, ödüllü oyunlar ve daha fazlası XY Gaming abonelerini bekleyen seçenekler arasında. Günlük yahut haftalık olarak ödül kazanabilmek hedefiyle site tarafından düzenlenen turnuvalara katılmayı düşünebilirsiniz. Sitede birincil olarak üç farklı turnuva tipi olup bu turnuvaların bazılarına ücret ödemeden giriş yapılabilmektedir.
 

Exodus 3000

Oyundan para kazanma hedefiyle alternatiflerden biri olan EXodus 3000 son günlerde daha bilindik bir durum aldı. Bu oyunu yüklemek hedefiyle bilgisayara gelişigüzel bir uygulama yüklenmesine gereklilik yoktur. Sisteme üye olduktan sonra tarayıcı üzerinden hemen oyuna geçiş yapabilirsiniz. Oyun Mars’ta bir imparatorluk kurarak düşmanlara karşı savaşmayı ele alıyor. Oyunda Mars doları adı verdiği bir para birimi yer alır. Siteye kaydolmanız halinde de bu Mars dolarlarından kazanmış olursunuz. Oyundaki aktivitelerinizi arttırarak para kazanabilir kazançlarınızı sonrasında kendi hesabınıza aktarabilirsiniz.
 

Sitelere Yorum Yaparak Para Kazandıran 5 Etkili Yöntem  

PUBG

Birkaç yıldan beri piyasada tespit edilen PUBG en çok kazandıran oyunlardan biri olarak ön plana çıkıyor. Oyundaki karakterinizi ne kadar çok civara çıkarmayı başarırsanız alıcıların dahi o kadar çok dikkatini çekersiniz. Değerli eşyaları ve karakteri satarak PUBG üzerinden para kazanabilirsiniz.

League Of Legends

Bu oyunda bir karakter seçerek onu yükseltmeli ve level atlaya zıplaya daha sonrasında bu karakteri para karşılığında satabilirsiniz. Lol bağımlıları bu karakterlere neredeyse on bin dolara kadar ücret ödeyebiliyor.

Bingo For Money

Bingo For Money Bingo oyununu sevenler hedefiyle kuruldu. 2002 senesinden beri tombala hayranlarının severek görüşme ettiği sitede tombala oynayarak olağanüstü mükafatler kazanılabiliyor. Yeni dostlar edinmeyi kolaylaştıran bu platform tıpkı vakitte eşsiz mükafatler kazanmak hedefiyle mutlaka uğramanız lüzumen adreslerden bir tanesidir. Buraya yeni üye olmuş kişiler 25 dolar bonus alırken her para yatırma başına dahi extra bonus kazanmış olurlar. Genellikle tertipli olarak oyundan kazanç elde etmek isteyenlerin incelemesi lüzumen bu adres oyun oynayarak para kazanma konusunu çok daha kolay hale getirmesiyle ön plana çıkıyor.
 

Second Life

Oyundan para kazanmak isteyenlerin diğer incelemesi lüzumen oyunlardan bir tanesi de Second Life’tır. TheSims’e benzeyen bu oyunda oyun içinde elde ettiklerinizi reel paraya çevirme şansı veriyor. 2021 yılının en çok hasılat yapan oyunlarından biri olan bu oyunu oynayarak bir milyon dolar kazanan dahi bulunmaktadır. Fakat bu tarzdan bir başarı elde etmek hedefiyle oyuna uğraşmak lüzumiyor. 2021 yılında en çok oynanan oyunlardan biri olan bu oyunun aktif olarak 2 milyon oyuncusu var. Oyun içinde tıpkı vakitte ayrıntılı etkinlikler ve turnuvalarda düzenlenmeye devam etmekte. Gerçek paraya lüzumsiniminiz olduğunda bu tür oyunlar tercih ederek maddi soruna çok daha süratli çözümler yaratabilirsiniz.