Öğretmenlerin maaş bordroları açıklandı. 2022 Mart ayı bordroları E-Devlet üzerinden erişime açıldı. 
Maş bordrosunu öğrenmek için aşağıdaki adımları dikkate alarak sisteme giriş yapabilirsiniz:
Sisteme giriş için kullanıcılar; E-Devlet şifresi, T.C kimlik numarası, Mobil imza, e-İmza, İnternet bankacılığı seçeneklerini kullanabilirler. Maaşınıza ait ayrıntılı olarak ödemeleri görebileceğiniz, derece ve kademe düzenlemelerinin mali yansımalarını takip edebileceğiniz bilgileri incelemek için aşağıdaki linki tıklayınız.
E-bordro sorgulama işlemi e-devlet üzerinden şu şekilde erişim sağlayabilirsiniz.
1. www.turkiye.gov.tr adresinden ana sayfanın üst kısmında yer alan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın.
2. Açılan ekranda e-Devlet Şifresi, e-İmza, Mobil İmza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı seçeneklerinden herhangi birini kullanarak sisteme geçiş yapabilirsiniz.
3. Eğer e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapmak isterseniz ise; belirtilen alanlara T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazın. Ardından altı taraftakiler alan "Sisteme Giriş Yap" butonunu kullanın.
4. Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin.
5. e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.
6. İsterseniz maaş bordronuzu yine aynı sayfada yer alan "Yazdır" butonu yardımıyla yazdırabilirsiniz.