Milli Eğitim Bakanlığı Kariyer Basamakları sınavına hazırlanan öğretmenlerin bakanlık tarafından öğretmen bilişim ağır üzerinden izlettirilen videoların hızlı oynatıldığı, arka planda çalıştırıldığı gibi duyumlar üzerine bakanlık öğretmenlere uyarı yazısı gönderdi.

 Kariyer Basamakları sınavına hazırlanan öğretmenlerin bakanlık tarafından öğretmen bilişim ağır üzerinden izlettirilen videoların hızlı oynatıldığı, arka planda çalıştırıldığı gibi duyumlar üzerine bakanlık öğretmenlere uyarı yazısı gönderdi.

YENİ UZMAN ÖĞRETMEN MAAŞ TAZMİNATI BELLİ OLDU TIKLAYINIZ

Öğretmenlere gönderilen mesajı paylaşıyoruz: 

İyi akşamlar değerli Öğretmen arkadaşlar; kariyer basamakları ile ilgili videoların izlenmesi konusunda; bazı programların ,otomatik oynatma, hızlı oynatma, arka planda oynatma gibi durumlar ile izlenmeden oynatıldığı tespit edilerek konu ile ilgili daha sonra yaşanabilecek mağduriyetlerin oluşmaması için gerekli duyurunun yapılması ve MEBBİS üzerinden konunun incelenmesi talep edilmiştir . Konu ile ilgili videoların istenilen şekilde izlenmesi konusunu bilgilerinize sunar iyi tatiller, iyi dersler dilerim.Bugün öğretmenlere gönderilen mesajı paylaşıyoruz