Maaş promosyonu güncellemeleri devam ediyor. Son gelen habere göre İstanbul Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan öğretmen ve diğer personele mevcut sözleşmede belirlenen ve öğretmenlere yapılmış olan promosyon ödemesine ek olarak 18.000 TL daha maaş promosyon ödemesi yapılacak.
Öğretmenlerin yeni maaş promosyonu sözleşmesi ile ilgili olarak Fatih ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından yapılan promosyon açıklaması şöyle:

İlçemizde görev yapan öğretmen ve personelimizin banka promosyonları için yapılan görüşmeler anlaşma ile sonuçlandı. 
18.000TL öğretmen ve personelimize hayırlı olsun...

Milli Eğitim Bakanlığı'nda Promosyon Tutarı Belli Oldu, Bakan Özer Talimat Verdi

Promosyon rekabeti hala devam ederken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den sürpriz hamle geldi.Bakan Özer'in Talimatı ile hangi bankada rekor sayıya çıkıldı..

Milli Eğitim Bakanlığının merkez teşkilatında görev yapan personelin ödemelerinin yapıldığı Vakıflar Bankası’nın vermiş olduğu promosyon Mahmut Özer’in isteğiyle güncellendi. Vakıfbank genel müdürlüğü’nün yaptığı görüşmeler sonucu promosyon sözleşmesi iki yıl ilaveyle revize edildi. Son güncellemeyle beraber daha önce alınan 3 bin liraya ek 22 bin 500 TL daha ödenerek promosyon toplam 25 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONELİ BANKA PROMOSYONU NE ZAMAN VERİLECEK

Vakıflar Bankası MEB şubesiyle imzalanan sözleşmeye göre banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022 tarihinde personelin maaş hesaplarına yatırılacak.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü maaş promosyonu kararını açıkladı

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlerin ve diğer müdürlük personelinin maaş promosyonu anlaşması ile ilgili kararını açıkladı. Mevcut promosyon sözleşmesini fesheden Malatya MEM, yeni promosyon anlaşması için tehir kararı aldı.

Malatya Milli Eğitim İl Müdürlüğü, mevcut maaş promosyonu sözleşmesini feshetmişti. Maaş promosyonu sözleşmesi için yeniden ihaleye çıkan İl müdürlüğünde promosyon ihalesinin ikinci tur görüşmeleri yapıldı.

İhalede İş Bankası tarafından yapılan 14.100 TL'lik en yüksek teklifi İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerince kabul görmedi.

Yetkililerin yeni maaş promosyonu ihalesi için 2023 Ocak ayını bekleyeceği ifade edildi.

Diyarbakır'da öğretmenlerin promosyon sözleşmesi yapıldı

Diyarbakır'da öğretmenlerin ve Milli eğitim Müdürlüğü personelinin maaş promosyonu sözleşmeleri imzalandı. Diyarbakır MEM tarafından yapılan açıklamada, Akbank ile sözleşme yapıldığını bildirildi. Müdürlük, öğretmenlere ödenecek olan promosyon ücreti de açıklandı. Öğretmenlere ne kadar maaş promosyonu ödenecek? İşte detaylar:

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmen ve personelin ne kadar promosyon ödeneği alacağı belli oldu. Diyarbakır MEM'in twitter hesabı üzerinden maaş promosyonu sözleşmesi ile ilgili olarak yapılan açıklamada anlaşmanın Akbank ile 20.500 TL olarak neticelendirildiği bildirildi.

Diyarbakır İl MEM 20.500 TL'ye güncellediği promosyonu duyurdu:

Ak bank ile yaptığımız promosyon güncelleme görüşmelerimiz 20 bin 500 TL olarak başarı ile tamamlamıştır.

Bu süreçte yoğun çaba sarf eden sendikalarımızın temsilcilerine teşekkür ederiz. 

Eğitim camiamıza hayırlı olsun.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü

anakkale İl MEM promosyon sözleşmesini güncelledi, öğretmenlere ödenecek ek ücret açıklandı

anakkale Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerin ve diğer personelin maaş promosyonu sözleşmesini güncelledi. Varılan yeni anlaşma sonucunda öğretmenlere 19.300 TL ödenmesine karar verildi.

anakkale Milli Eğitim Müdürlüğü ile banka arasında varılan anlaşma sonucunda öğremtenler dahil il personelinin maaş promosyonu sözleşmesi güncellendi.

BANKA PROMOSYONLARINDA MERKEZ ANLAŞMA DÖNEMECİNDE

anakkale’de de banka promosyonlarının güncellenmesini isteyen eğitim sendikaları temsilcileri 19 bin 300 lira net ile 44 aylığına Yapı Kredi Bankası ile anlaştı.
Eğitim Sen anakkale Şubesi Başkanı Yasin Hacımusalar Kalem Gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bizler gereksiz ve anlamsız bir pazarlığın içine giriyoruz. Bu konuda Bakanlıkla, bankalar genel düzeyde bir rakam belirlemeli. İller ve kurumlar arasındaki haksız promosyon miktarlarını herkesin memnun olacağı bir noktada belirlemeli. Bu alınan para 4 ay sonra yine tartışma konusu olacak, bunlar biline biline tartışmanın içine çekiliyoruz”
“İyi bir anlaşma değil ama oldu. Henüz imzalar atılmadı. Ama atılır. 19.300 net Yapı Kredi 44 aylığına anlaşma söz konusu. İmzalar atılınca Kasım’da eğitimcilerin hesabına geçecek” dedi. İlçelerin de aynı yolu izleyeceklerini belirten Hacımusalar, “Beni arayan sendika temsilcilerine sözleşmenin yenilemesi için ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile bankalara yazı yazın diyorum, burada izlenen yolu izleyecekler, ama bazı üyeler Ocak zammını bekleyelim diyor” ifadelerini kullandı. “Promosyonlar ilgili gün geçmiyor ki farklı il ve kurumlardan farklı anlaşmalar geliyor” diyen Eğitim Sen anakkale Şubesi Başkanı Yasin Hacımusalar, “Bizler gereksiz ve anlamsız bir pazarlığın içine giriyoruz. Bu konuda Bakanlıkla, bankalar genel düzeyde bir rakam belirlemeli. İller ve kurumlar arasındaki haksız promosyon miktarlarını herkesin memnun olacağı bir noktada belirlemeli. Bu alınan para 4 ay sonra yine tartışma konusu olacak, bunlar biline biline tartışmanın içine çekiliyoruz. Bizi bu gidişle bankacı yapacaklar. Aslında her ay veya 6 ayda bir enflasyon oranında güncellenerek verilse tartışma ve haksızlıklar azalır diye düşünüyorum” 

Edirne İl Müdürlüğü promosyonu güncelledi öğretmenlere 15 bin TL ek ödeme yapılacak

Edirne Milli eğitim Müdürlüğü mevcut maaş promosyonu anlaşmasını güncelledi. Yeni sözleşmeye göre öğretmenlere ve diğer milli eğitim personeline 15 bin lira ek ödeme yapılacak.

Milli Eğitim Müdürlüğü, banka ile yapılan promosyon anlaşmasını güncelledi ve öğretmenlere ve diğer personele 15 bin TL ek ödeme yapılmasına imza attı.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, banka promosyonu ile ilgili Yapı Kredi Edirne Şubesi ile revize protokol imzalandığı belirtildi.

Revize edilen protokol kapsamında Edirne merkez ilçe okul ve kurumlarında görev yapan personele 23 bin lira üzerinden, 15 bin 712 lira ek promosyon ödemesi yapılacak.

Protokol imza töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, revize edilen promosyon protokolü ile ilgili olarak tüm paydaşlara teşekkür ederek, protokolün personele hayırlı olması temennisinde bulundu.