Öğretmenlerin 3 yıllık maaş anlaşması karşılığında yapılacak ödemeyi yetkili sendika olan EBS yaptı. İşte yapılan o açıklama ve promosyona ait detaylar:

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğünün salonunda 04.08.2021 tarihinde yapılan öğretmenlere promosyon ihalesi sonuçlandı. Yapılan Toplantıya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Alpaslan Kanar, Eğitim Bir Sen Amasya Şube Başkanı Kerem Camcı ve banka temsilcileri katıldı.
Baknaların katılımı ile yapılan banka promosyon ihalesi sonucunda 3 yıllık 5.350 tl ile en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası ile anlaşma sağlanmış oldu.
Eğitim Bir Sen Amasya Şube Başkanı Kerem Camcı Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 2021-2024 yıllarını kapsayacak şekilde yapılan anlaşmaya göre 3.050 eğitimciye eşit şekilde peşin olarak 5.350 tl promosyon ödemesi yapılacağını söyleyerek, anlaşmanın eğitim camiamıza hayırlı olmasını diledi ve Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi