Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada, iç hat öğretmen indiriminden Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan öğretmenlerin faydalanabileceği belirtildi.

Seyahat dönemi ise 1 Kasım 2022-20 Nisan 2023 olarak aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

THY'DEN ÖĞRETMENLERE %20 İNDİRİM

"Türk Hava Yolları indirim protokolü kapsamında Millî Eğitim Bakanlığına bağlı yurt içindeki resmi okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenlere 1 Kasım 2022-20 Nisan 2023 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşlarında, baz ücret üzerinden %20 indirim (vergiler hariç) sağlayacak. 1416 sayılı Kanun kapsamında yurt dışı öğrenimine gönderilen bursiyerler ile bakmakla yükümlü oldukları eş ve çocuklarına yurt dışı uçuşlarında, baz ücret üzerinden %25 indirim (vergiler hariç) ve uçuşlarda biletleme yapılan kişilere 40 kg’ı geçmemek kaydıyla tek parça veya parça başına 23 kg’ı geçmemek kaydıyla 2 parça bagaj hakkı sunacak." 

Ailelere yüzde 20 indirim kampanyası

Öte yandan THY iiç hat uçuşlarında, birlikte seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere de ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

Kampanya sadece THY'nin tarifeli seferlerinde geçerli olacak, Anadolujet seferleri ve Kıbrıs uçuşları kapsam dışında kalacak.

Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgilere "www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/aile-indirimi" internet adresinden, 444 0 849 numaralı çağrı merkezi veya satış ofislerinden ulaşılabilecek.

İLKSAN'DAN ÖĞRETMENLERE OPEL OTOMOBİLLERDE İNDİRİM KAMPANYASI

İlksan'dan yapılan açıklama: 26.10.2022 tarihinde saat 10:00’da OPEL marka araçlar ile 63. Araç Kampanyamız başlayacaktır. Kampanya 02.11.2022 tarihinde saat 17:00’da sona erecektir. Araç bedelinin tamamını nakit olarak ödemede zorlanan üyelerimiz, İkraz (Borç Verme) kullanım şartlarına göre, araç bedelinin 80.000,00 (Seksenbin) TL’ye kadar olan kısmını İLKSAN’dan genel ikraz olarak kullanabilecektir.

Genel ikraz borcu devam eden üyelerimizin ikraz başvurusu yapması halinde ise, (ikraz taksitlerinin en az yarısının ödenmesi şartı ile) devam eden borç bakiyesi erken ödeme indirimi yapılarak talep edilen genel ikrazdan mahsup edilir. Damga Vergisi ve sigorta kesintileri de yapıldıktan sonra kalan tutar üyemizin (muvafakatname olması halinde De-Ha AŞ’ nin) hesabına aktarılır. İkraz kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.ilksan.gov.tr’den veya 444 1943 numaralı çağrı merkezi ile görüşülerek ulaşılabilir.

Siz Değerli Üyelerimize Saygıyla Sunarız.

Kampanya Araçları

2022 Model Opel Marka Araçlara Ait Renk / Adet Tablosu