Trafik kazasında Betül Turunç adlı öğretmen hayatını kaybetti. Eğitim camiasını derinden sarsan trafik kazası Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana geldi. İçerisinde bulundukları cip otomobilin takla atması nedeniyle oluşan kazada 31 yaşındaki Betül Turunç ile 32 yaşındaki eşi Mehmet Turunç hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre kaza, dün saat 05.00 sıralarında İmranlı ilçesine bağlı Beğendik köyü yakınlarında yaşandı . Göksal Yıldırım'ın rürücü koltuğunda oturduğu 60 AAS 007 plakalı cip, şoförün direksiyon kontrolünü kaybetmesi nedeni ile şarampole devrildi. Taşanan trafik kazasında sürücü Göksel Yıldırım yaralanırken. Ancak araçta bulunan eşi Elmas Yıldırım (49), Altınyayla ilçesinde PTT'de memur olarak görev yaptığı belirlenen Mehmet Turunç ve onun eşi Şarkışla ilçesi Karaman Köseoğlu İlkokulunda görevli olan sınıf öğretmeni Betül Turunç hayatını kaybetti.


Yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelere teslim edildi. Elmas Yıldırım'ın cenazesi Tokat'a gönderilirdi. Mehmet Turunç ve Betül Turunç çifti için Yukarı Tekke Mezarlığı'nda bugün cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namasına Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, şube müdürleri, Turunç'un meslektaşları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede Betül Turunç'un ailesi ve meslektaşları tabutun başında gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Mehmet-Betül Turunç çifti, sıra mezarlığında toprağa verildi.
Araçtakilerin doğu illerine gittikleri geziden dönerken kaza geçirdikleri öğrenildi.