Kocaeli İzmit'te yaşayan Nihat DOĞAN isimli genç yaşıtlarına örnek olacak tavırlar sergiliyor. Okulu bitirdikten hemen sonra çalışma hayatına atılan N.D. isimli gençte geleceğe dair planlar kurmuş ve kendi ayaklarım üzerinde durarak üniversite okuyacağım diyor.


Ortaokulu bitirdikten hemen sonra öğrenim hayatına mesleki eğitimde devam etme kararı alan N.D. isimli genç hayatını kazanmak için girdiği işletmede hem çalışmak hemde okumak istediğini söylüyor.

N.D. de okumaya karşı büyük istek gören işletme ortaklarından Kudret Ustaoğlu Nİhat'a istersen seni okutayım ve bütün masraflarını ben karşılayayım diye teklifte bulunduğunu ancak Nihat'ın bunu kabul etmediğini belirtti.

Küçük Nihat yaşıtlarına örnek olacak açıklamalarda bulundu ve "benim kimsenin yardımına ihtiyacım yok, hem çalışıp hem de okuyacağım" diyerek kararlılığını ortaya koydu. 

Onun azmi ve kararlılığı karşısında çok etkilendiğini belirten ve Nİhat'ı öve öve bitiremeyen Kudret Ustaoğlu, istediği sürece işletmemizde çalışmaya devam edebilir. Ona hem işte hem de okuduğu sürece masraflarında elimizden gelen bütün yardımı yapmaya sonuna kadar hazırız dedi.