TAKSİCİ KONUŞTU
Taksi şoförü evli ve 2 çocuk babası Ayhan Kütükçüler (57), o gece yaşananları şöyle anlattı: "internet üzerinden numaramı bulup ulaşmış. Eceabat'tan almamı istedi. Gelibolu minibüsüyle Eceabat'ın Kilitbahir kavşağından saat 20.00'de aldım. Üzerinde siyah bir tişört ve siyah bir pantolon vardı. Bir kol çantası taşıyordu. Sakindi. Daha önce de ilçeye geldiğini söyledi. Olay yerine gitmek istediğini söyledi. Bigalı, Kumköy ve Yolağzı'ndan sonra olayın olduğu Karainebey köyüne ulaştık."

"Köyü 1 kilometre geçtikten sonra hayvan çiftliğinin orada indi. 205 TL taksi ücretini verdi. Sabahtan ise Muğla'nın Bodrum ilçesine gitmek istediğini ne kadar tutacağını sordu. '4 bin 500 TL tutar' dedim. Ben ayrıldım. Ancak gece tekrar aradı, 23.45'te yanına gittim. Bodrum'a değil, Gelibolu'ya gitmek istediğini söyledi. Saat 00.24'te Gelibolu garajına götürdüm. 520 TL tuttu. Cebinde 460 TL olduğunu söyledi. Helalleştik. Ayrıldı"

İSTANBUL'DA TOPRAĞA VERİLDİ
Öldürülen şoför Şerif Eker (46), İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Eker için Beykoz Selam Camisi'nde cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Eker'in ailesinin ve yakınlarının katıldığı namazda, dua okundu. Cenaze namazının ardından Eker'in cenazesi, Mahmut Şevket Paşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.