Pençe kilit operasyonundan acı haber geldi. Operasyonda 2 asker şehit olurken 2 asker de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman avuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali ap'ın şehit olduğunu, iki askerin ise yaralandığını bildirildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, 

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman avuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali ap şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Teröristlerle çıkan çatışmada da Piyade Uzman avuş Ömer Yıldırım ile Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali ap şehit düştü. Yaralanan iki askerin de tedavisi sürüyor.

Uzman avuş Gökhan Demir

Uzman avuş Gökhan Demir’in şehadet haberi Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi. 34 yaşındaki Demir’in, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Uzman avuş Ömer Yıldırım

Sivas’ın Gazi köyü nüfusuna kayıtlı Uzman avuş Ömer Yıldırım’ın son izninde nikah kıydığı, Kurban Bayramı sonrasında düğün yapmayı planladığı bilgisine ulaşıldı