Şırnak'ta meydana gelen trafi kazası eğitim camiasının ve Türkiye'yi büyük üzüntüye boğdu. Kazada genç öğretmen Merve Batmaz hayatını kaybetti. Genceik yaşt hayata veda eden Merve öğretmenin ölümü camiada büyük üzüntü yaşatırken, İl Milli Eğitim Müdürü de taziye mesajı yayınladı. Otobüsün otomobili adeta biçtiği kazada 12 kişi de yaralandı.

Yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpışan otomobildeki öğretmen Merve Batmaz, yaşamını yitirdi. Kazada otobüsteki 10 kişi de yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı
Şırnak'ın İdil ilçesinde, sabah saatlerinde Karalar beldesi Oyalı köyü yakınında yürekleri yakan bir trafik kazası meydana geldi.

OTOMOBİLİ MERVE ÖĞRETMEN KULLANIYORDU

Irak´tan Diyarbakır´a yolcu taşıyan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen otobüs, Şırnak'ın İdil ilçesinde Oyalı köyü Mevlana Ortaokulunda görev yapan öğretmen Merve Batmaz´ın kullandığı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

OTOMOBİL HURDA YIĞININA DÖNDÜ

arpışma sonucu yaşanan feci kazada otomobil hurda yığınına dönerken, otobüste bulunan 10 kişi yaralandı. Olaya tanık olanların ihbar etmesi üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma güvenlik ekipleri sevk edildi.

MERVE ÖĞRETMEN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay mahalline intikal eden sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Genç öğretmen Merve Batmaz´ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan yolcular ise ilk müdahalenin ardından bölgedeki hastanelere götürüldü.

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazada hayatını kaybeden öğetmen Merve Batmaz´ın cenazesi hastanede morga kaldırılırken, savcılık tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN TAZİYE MESAJI

Yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Merve öğretmenle ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Mirza Tetik, milli eğitim müdürlüğünün sosyal medya hesabı üzerinden taziye mesajı yayımladı. Yayınlanan mesajda, 

"İdil ilçesi Oyalı köyü Mevlana Ortaokulu'nda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Merve Batmaz öğretmenimiz geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Değerli öğretmenimize Allah'tan rahmet, ailesine yakınlarına sabrı cemil ve milli eğitim camiamıza başsağlığı diliyoruz" denildi.