Meral Akşener merhamet duygusu ile sevdiği köpek tarafından ısırıldı. Köpeğin Akşener'in elini ısırdığı bildirildi. Ancak Akşener yaralı köpeği kurtarmak için veteriner hekime gönderdi. 

“İLGİLENMEK İSTEDİĞİ SIRADA  AKŞENER'İN AYAĞINA DOĞRU HAMLE YAPTI”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim çalışmaları kapsamında geçen hafta ziyarete gittiği Termal ilçesinde, konvoydaki seyir halindeki bir araç aniden önüne çıkan av köpeğine çarptı.

Olayı gören ve makam aracından inen Meral Akşener, otomobilin çarpması sonucu yaralanan köpeğin veterinere götürülmesi için yanındakilere talimat verdi. Bu sırada merhamet duygusu ile  kucağına aldığı köpek, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in elini ısırdı.

YARALI KÖPEK KURTARILAMADI

Köpeğin ısırması sonucu tedbir olarak kuduz aşısı yaptırılan Meral Akşener, programın aksatmadı ve programa devam etti, veterinere götürülen köpek ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Akşener, köpeğin öldüğünü haber aldıktan sonra sahibiyle bir araya gelerek, üzüntüsünü iletti.

20 Ocak 2021’den beri il il, ilçe ilçe Anadolu’yu gezen Akşener, Termal’deki olaydan sonra da programına ara vermedi. Sırasıyla Bilecik, Niğde ve Aksaray’da vatandaşların dertlerini dinledi, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.