Süper Lig'in 5. haftasında Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak rakibe 1 puan hediye ettiklerini söyleyerek, "Daha baskılı oynayan taraf bizdik" dedi.
Süper Lig'in 5. haftasında Karagümrük ile karşı karşıya gelen ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Derbide kazanmak istediklerini söyleyen Mehmet Altıparmak, "Derbide kazanmayı çok istiyorduk. Özellikle maçın başında, ilk 30-35 dakikada oyunun hakimiydik. İstediğimiz pozisyonlara girdik ancak bir türlü golü bulamadık. İlk 4 haftada çok üretken ve ligin en çok pozisyona giren takımıydık. Bugün de bunu devam ettirdik. İlk yarıda golü bulsaydık maçı kazanabilirdik. Rakibimizin 35-45 arası iyi bir oyunu vardı. İkinci yarının başında çabuk bir gol bulduk. Rakibi de uzun top oynamaya mahkum ettik. İyi pas yapmamız durumunda pozisyonlar yakalayacaktık. Maçın ikinci yarısında ve rakip 10 kişi kaldığında pozisyonlar bulduk ancak gole çeviremedik. Rakibin de pozisyonları var. Ancak maç genelinde daha üstün olan taraf Kasımpaşa'ydı. Rakibe 1 puan verdik diyebilirim. Oyuncuların istek ve arzusu bizim için önemliydi. Taraftarlarımız da maçtan önce görsel şölenle bizi maça yolladılar. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Onlara galibiyet armağan isterdik. Rakibimize 1 puan verdik. Artık Göztepe maçı hazırlıklarına başlayacağız" açıklamalarını yaptı.

KARAGÜMRÜK CEPHESİ
Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Karagümrük'te Teknik Sorumlu Atılay Canel maçın ardından karşılaşmanın hakemine tepki göstererek, "Bu hakemle maçın böyle gideceğini biliyorduk. Bugün sahada 2 puan bıraktık" dedi.
Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçmesine karşın sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Karagümrük'te Teknik Sorumlu Atılay Canel maçın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Karşılaşmanın ilk dakikasından 97. dakikaya kadar tek yönlü bir yönetim olduğunu söyleyen Canel, "Biz bunun böyle olacağını biliyorduk. Geçen sene de 2 maçımız böyle olmuştu. VAR'daki hakemlerin de 2 penaltıyı veremeyeceğini kestiremedik. Kırmızı kart pozisyonundan önce elle oynama var. Bu pozisyonu es geçti ve devamında kırmızı kartı bize gösterdi. Yediğimiz golde de faulü bizim atmamız gerekirken rakip attı. Karagümrük nedense deneme tahtası gibi oldu. İlk yarıda 3 tane yüzde 100 net pozisyonumuz vardı. Maçın son bölümünde de boş kaleye atamadığımız net pozisyonumuz oldu" ifadelerini kullandı.

"BÖYLE OLACAĞINI BİLİYORDUK"
Jimmy Durmaz'ın oyunda kalması durumunda maçın daha farklı olacağını ifade eden Canel, "Ancak bu pozisyondan önce rakibin elle oynaması vardı. Bunu görmediler" diyerek tepkisini yineledi. Kasımpaşa Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak'ın "Rakibe 1 puan verdik" cümlesi hakkında da konuşan Canel, "Asıl biz bugün sahada 2 puan bıraktık" açıklamasında bulundu. Son olarak maçın hakemi hakkındaki düşüncelerini tekrar eden Canel, "Aynı hakem geçen sene de 2 maçımızı yönetmişti. Maçın böyle gideceğini biliyorduk" açıklamasını yaptı.
(Bozhan Memiş/HA)