Galatasaray'ın yni transferi Arjantinli yıldız futbolcu auro İcardi oldu. Yıldız futbolcu, ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. Taraftara üçlü çektiren Arjantinli yıldız, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasarayın yeni transferi Mauro Icardi, İstanbulda! Galatasarayın yeni transferi Mauro Icardi, 

Galatasaray futbol kulübü uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği PSG'nin golcüsü Mauro Icardi ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

İşte yapılan açıklama;

Arjantinli yıldız l futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

ICARDİ İSTANBUL'A GELDİ

Geçtiğimiz hafta Amerika Birleşik Devletleri'nde Miami’de ailece tatil yapan Arjantinli yıldız, hafta başında Fransa Paris’e geçti. Dünyaca ünlü yıldız futbolcu, son prosedürlerin halledilmesinin ardından Galatasaray’ın gönderdiği özel uçakla İstanbul’a iniş yaptı.

İCARDİ İLK SÖZLERİ

Uçaktan indikten sonra GS TV'ye özel açıklamalarda bulunan Arjantinli yıldız futbolcu Icardi, 

"Daha buraya gelmeden taraftarların ilgisi inanılmazdı. Dışarı çıkıp taraftarları görmek için sabırsızlanıyorum. Uçakta üçlü çektirmeyi bana anlattılar. ocuklar da öğrendi dışarıda deneyeceğiz." şeklinde konuştu.

Son Dakika: Galatasarayın KAPa bildirdiği Mauro Icardi, İstanbula geldi Taraftara üçlü çektirdi, ilk sözleri...

TARAFTARA ÜLÜ EKTİRDİ

Taraftara üçlü çektirdikten sonra da açıklama yapan Arjantinli yıldız, 
"ok heyecanlıyım, burada inanılmaz bir ortam var. Şimdilik bir seneliğine geldim, sonrasına bakacağız. İki aydır Erden Timur ile konuşuyoruz. Kulüp için sürecin zor olduğunu biliyorum. Sonunda buradayım" ifadelerini kullandı.

İCARDİ'YE GALATASARAY 3 MİLYON EURO MAAŞ VERECEK

Galatasaray, PSG’den bedelsiz olarak kiralayacağı Icardi’nin maaşının 3 milyon Euro’luk kısmını ödeyecek.