Konya'da Tır Karşı Şeride Geçti, Kafa Kafaya arpışan Araçta Aynı Aileden 6 Kişi Öldü
Konya'da meydana gelen trafik kazasında karşı şeride geçen TIR ile kafa kafaya çarpışan kamyonet tarzı otomobilde bulunan aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Sağ kalan ailenin 16 yaşındaki kızları ise tedai altına alındı.
 
Konya'da bir TIRr ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Tatil yapmak maksadıyla Antalya'ya yola çıktıkları öğrenilen ailenin hayatta kalan 16 yaşındaki kızlarının tedavisi sürüyor.
İsmail Y. idaresindeki amonyum nitrat yüklü olduğu belirlenen 43 AAC 671 plakalı TIR, Konya-Aksaray karayolunun 60. kilometresinde karşı şeride geçerek Hacı Naspi Ocak (21) yönetimindeki 38 AFA 498 plakalı kamyonetle çarpıştı.
Konya'da bir TIRr ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Tatil yapmak maksadıyla Antalya'ya yola çıktıkları öğrenilen ailenin hayatta kalan 16 yaşındaki kızlarının tedavisi sürüyor.
İsmail Y. idaresindeki amonyum nitrat yüklü olduğu belirlenen 43 AAC 671 plakalı TIR, Konya-Aksaray karayolunun 60. kilometresinde karşı şeride geçerek Hacı Naspi Ocak (21) yönetimindeki 38 AFA 498 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
Yaşanan feci kazada kamyonet sürücüsü Hacı Naspi Ocak ile aynı araçta bulunan Fatma (40), Mesut (42), Asude (6) ve Fatih Ocak (18) ile Feyzanur Kofa yaşamını yitirdi, tır sürücüsü ile kamyonetteki Nisa Nur Ocak (16) yaralandı.


Katliam gibi kaza sonrasında ailenin hayatta kalan tek üyesi olan Nisa Nur Ocak'ın Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.
Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılan cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Kayseri'ye gönderildi.

Kazada hayatını kaybeden Mesut Ocak'ın eniştesi Mehmet Bircan, gazetecilere, ailenin tatile gitmek için yola çıktığını belirterek, "Karşıdan gelen tır refüjü geçmiş. Bunların yoluna girmiş, kafa kafaya çarpışmışlar. Bize de jandarmadan telefon geldi. 'Kaza oldu.' deyince bu kadar tahmin etmiyorduk. Belki bir tane düşünüyorduk ölü ama 6 tane olunca şok olduk." dedi.

Mesut Ocak'ın amcası Ahmet Ocak da telefon gelince yola çıktıklarını, cenazeleri almak için Konya'ya geldiklerini söyledi.

MANİSA'DA KAZA 4 ÖLÜ
 Manisa'nın Salihli ilçesinde kontrolden çıkan otomobille işçi servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonucu yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Diğer yandan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde de bir kaza meydana geldi. Afşin'deki kazada ise 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
Manisa'nın Salihli ilçesinde akşam saatlerinde korkutan bir kaza meydana geldi. Alaşehir yönünden Salihli istikametine seyir halinde olan Ramazan etinkaya (67) yönetimindeki 35 BUF 96 plakalı otomobil, kontrolden çıktı.


KONTROLDEN IKAN ARA, OTOBÜS İLE ARPIŞTI
etinkaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen İsmail Uçar yönetimindeki 45 J 4756 plakalı işçileri taşıyan servis midibüsü ile çarpıştı. arpışmanın etkisiyle midibüs şarampole devrilerek yan yatarken, otomobil ise takla atarak yol kenarındaki üzüm tarlasına savruldu.

Manisa'da ise yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı... Kazada 4 kişi ölürken 6 kişi de yaralı olarak kurtuldu.
Yaşanan kazada adeta can pazarının yaşandığı kazayı gören diğer sürücüler hemen durumu 112 Acil ağrı Merkezi'ne bildirdi. Sürücülerin ihbarının akabinde olay mahalline çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yazada hasar alan otomobilde sıkışan 2 kişi itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü Ramazan etinkaya ve eşi Hayriye etinkaya (61) ile midibüs sürücü İsmail Uçar ve yolculardan Mahmut Bozkurt'un yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada yaralanan 6 kişi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.Manisa'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! ok sayıda ölü ve yaralı var

KAHRAMANMARAŞ AFŞİN'DEKİ KAZADA DA 4 KİŞİ ÖLDÜ
Kahramanmaraş'a bağlı Afşin ilçesi Sevin Mahallesi yolunda yaşanan trafik kazasında da 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Duran Özcan'ın sürücülüğünü yaptığı 46 DY 662 plakalı araç Sevin Mahallesinden ilçe merkezine seyrederken yol kenarındaki arızalı motora yardım için geldikleri belirlenen çapa motoru ve motosiklete aynı anda çarptı.Manisa ve Kahramanmaraş'ta peş peşe trafik kazaları: 7 ölü, 8 yaralı1 KİŞİ AĞIR YARALIarpmanın etkisiyle arızalı motosikleti çapa motoruna yüklemeye çalışan İsmail elik eşi Hatice elik (72), Halil Erdoğan ve Duran Özcan hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Osman Erdoğan'ın tedavisine devam ediliyor.Manisa'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı! ok sayıda ölü ve yaralı var