İSTANBUL Kaleseramik, yeniliklerine Kale Core platformunu ekledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kaleseramik, dijital dönüşüm yolculuğunu Kale Core platformu ile geliştirdi.

Dijital dönüşüm yolculuğunu, sadece süreçleri dijitalleştirme ile sınırlı görmeyen Kaleseramik, müşteri deneyimini daha iyi hale getirecek ve son kullanıcı, mimar, usta, mağaza, bayi gibi tüm paydaşlarını da içine alan Kale Core platformunu tanıttı.

Banyolarını kolayca tasarlamak ya da mekanları ile ilgili ilham almak isteyenler için bütünsel ve akıllı çözümler sunma yaklaşımıyla geliştirilen Kale Core, aynı zamanda Kale’nin yeni nesil mağazacılık konseptinin yansımasını oluşturuyor.

Kullanıcılar banyolarını yenilemek, modern trendleri takip etmek ve uygulamak, hayallerindeki banyo tasarımlarını canlandırmak için Kale Core’u tercih edebilecek.

Tüketiciler tanıtıma özel www.kalecore.com.tr adresinden tasarlayacakları banyolarda ise 24 Ekim – 31 Aralık'ta Kale satış noktalarını ve bayilerini ziyaret ederek yüzde 50 indirimle hayallerindeki banyoya sahip olabilecek.

- Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi ile ürünleri canlı deneyimleme fırsatı

Sektörde ilk kez AR (Augmented Reality-Artırılmış Gerçeklik) teknolojisi ile ürünleri canlı deneyimleme fırsatı sunan Kale Core, tasarım ekranlarında banyonun kişiselleştirilmiş bir şekilde tasarlanabilmesine fırsat sağlıyor.

Müşteriler, Kale Core ile yapılan tasarımları ya da daha önce beğenilen görselleri uygulamaya yükleyerek, tasarımlarını mimarlarla paylaşabiliyor ve aynı mimardan ücretsiz görüş de alabiliyor.

Kullanıcılar, Kale Core ile banyo, mekanın güzelleştirecek her şeye dakikalar içinde ulaşılarak, kendi zevkine göre tasarlayabiliyor. Ayrıca, uygulamaya girdikten sonra, banyonun ölçülerini belirterek, dijital ortamda ihtiyaçları olan ürünleri ve kendi tarzları olan detaylar ile banyolarını yeniden tasarlayabiliyor, seçtiği ürünlerin banyoda nasıl göründüğünü deneyimleyebiliyor.

Farklı serilerin sunulduğu Kale Core’da klasik, modern, yenilikçi ya da natürel zevklere uygun birçok farklı kategori altındaki koleksiyonlara ulaşmak mümkün.

- İlham almak için keşfet, banyonu tasarla, tasarımlarını gerçekleştir

Kale Core, diğer tüm tasarım araçlarından farklı olarak banyoyu tasarlarken kullanıcıları var olan tüm ilgi alanların ile ilgili keşfe çıkıp ilham alabileceği bir başlangıç karşılıyor.

kalecore.com.tr veya Kale Core uygulaması üzerinden bir hesap oluşturduktan sonra kullanıcılara tasarım yolcuğunda ilham verebilmek için stil ve renklerle ilgili seçimleri sorarak stil profilini oluşturan platform, seçimleri ile kullanıcıya özel oluşturulan tasarım listesi hazırlıyor.

Platformda ayrıca "İlham Almak İçin Keşfet" başlığı altında bulunan "Size Özel", "Koleksiyonlar" ve "Tasarımlar" bölümlerinden mimarların ve diğer kullanıcıların paylaştığı tasarımlara ulaşılarak fikir sahibi olma imkanı veriyor.

Kullanıcılar, platform sayesinde yaşam alanlarını güzelleştirecek fikirlere ve ilham verici dekorasyon ipuçlarına blog sayfasından erişebiliyor, tasarım ve uygulama fikirleriyle ilgili görüş almak için mimarlar ile birebir iletişime geçebiliyor, hayallerindeki mekanı tasarlarken ve sonrasında ihtiyaçları olan tüm hizmetlere Kale Core üzerinden ulaşabiliyor.