ürük muzların indirimli bir şekide satışa konulmasının ülke ekonomisinin geldiği durumun göstergesi olduğunu söyleyen Twitter kullanıcıları "Türk milletine layık görülen ürün ürük muz" yorumunda bulundu.

İstanbul'daki bir zincir markette "yerli" etiketi ile birlikte 17,90 TL'den satılan çürümüş muzlar, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Bazı kullanıcılar yaptıkları yorumlarda "İş işten geçtikten sonra indirim yapılmış, ona rağmen fiyata bakın" dedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları da muzların fotoğrafını paylaşıp "ürümüş muz indirimle 17,90 TL" diye yazdı.

İstanbul'daki bir markette satılan muzlar gündem yarattı. Sosyal medyada paylaşılan ve hızla yayılan fotoğraf karesinde çürümüş olduğu gözüken muzların 'yerli muz' etiketiyle satıldığı ortaya çıktı.

Halkevleri Genel Merkezi: Sosyal konut projesi yoksullara 20 yıl boyunca ödenecek borç sunuyor    Halkevleri Genel Merkezi: Sosyal konut projesi yoksullara 20 yıl boyunca ödenecek borç sunuyor

Söz konusu muzlar için ise indirim yaparak satışa sunan market, fiyatı da 24,50 TL'den 17,90 TL'ye indirdi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf karesinde 'Yerli muz' etiketiyle satılan kararmış ve çürümüş muzlar dikkat çekti.

Hızla yayılan görüntüye bazı kullanıcılar tepki gösterirken "ürümüş muz indirimle 17,90 TL" paylaşımları yapıldı. Bazı kullanıcılarsa, bu muzların eskiden vatandaşlar tarafından yenilmediğini ve çöpe atıldığını ifade etti.