İstanbul'da su kesintisi. 20 Haziran 2022 pazartesi sular ne zaman gelecek? sorusuna İstanbullu vatandaşlar yanıt arıyor. İSKİ İstanbul'un birçok ilçesinde arıza ve bakım çalışmaları nedeni ile su kesintisi yaşanacağını açıkladı. Bu açıklamanın üzerine İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler hangileri? sorusu gündeme geldi. İşte, 20 Haziran 2022 Pazartesi İSKİ tarafından su kesintisi yapılacak ilçeler ve haberin detayları:

İSKİ 20 Haziran 2022 Pazartesi günü arıza veya bakım nedeniyle İstanbul'da 2 ilçede belirli saat aralıklarında su kesintisi yaşanacağını duyurdu. 
"İSKİ su kesintisi sorgulama" 1 şeklinde yapılan aramada İSKİ'nin resmi internet sitesinde İstanbul'un; Başakşehir ve Eyüpsultan semtlerinde su kesintisi yaşanacağı görüldü.

İSKİ'nin bildirdiğine göre;

Başakşehir'in İkitelli Osb Mahallesi'nde arıza sebebiyle saat 08:12'de başlayan su kesintisinin saat 13:00 civarında bitmesi bekleniyor.
Eyüpsultan'ın Güzeltepe Mahallesi'nde arıza sebebiyle saat 06:31'de başlayan su kesintisinin saat 12:00 civarı bitmesi öngörülmektedir.