İSTANBUL İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak stratejiler geliştirme ve karşılıklı deneyimleri aktarma amacıyla iş birliği protokolü imzaladı.

İGÜ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Dervişoğlu, İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’i makamında ziyaret etti.

Görüşmede İGÜ ve Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim, kültür, teknoloji geliştirme, ortak proje yapımı gibi birçok konu ele alındı.

Nitelikli eğitim, sürdürülebilirlik ve uluslararasılaşma çalışmaları ile öne çıkan İGÜ, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak stratejiler geliştirme, karşılıklı deneyimleri aktarma temel amaçlarından hareketle iş birliği gerçekleştirilmesine yönelik bir protokol imzaladı.

Toplantıda, toplumun refah seviyesinin artırılması için düzenli, sürdürülebilir eğitim ve projelerin gerçekleştirilmesi, projelere rehberlik ve danışmanlık desteği verilmesi, bireylerin bedensel-ruhsal sağlıklarının korunması için farkındalık oluşturulması ve seminerler gerçekleştirilmesi, İGÜ'de kurulmuş olan Tematik Araştırma Grupları ile gelişime hizmet edecek projelerin yürütülmesi, öğrencilerin İGÜ Teknoloji Transfer Ofisi'yle buluşturulması ve proje, AR-GE konularında öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlanması, mesleki eğitimin yaygınlaştırılması konusunda proje iş birliklerinin gerçekleştirilmesi, TÜBİTAK başvurularında katma değer sağlayacak akademik desteklerin sağlanması gibi gelecek misyon ve vizyonu oluşturularak ortak stratejiler geliştirme üzerine konu başlıkları değerlendirildi.