Hande Erçel'in yeğeninin sağlık durumu hakkına konuştu. Sosyal medya fenomeni olan ablası Gamze Erçel ile reklamcı olanCaner Yıldırım'ın 2019 yılında evlenmesinin ardından aynı sene kızları Aylin Mavi doğmuştu.

Hande Erçel'in minik yeğeni Aylin Mavi'nin kansere yakalandığının öğrenilmesi ailesini ve sevenlerin oldukça fazla üzmüştü.
Ekranların sevilen simalarından biri olan Hande Erçel’in ablası sosyal medya fenomeni Gamze Erçel’in 2,5 yaşındaki kızı Aylin Mavi’nin geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığı açıklanmış ve tedavi sürecinin başladığı bilgisi kamuoyu ile paylaşılmıştı.

Aylin Mavi'nin annesi Gamze Erçel kızının sağlık durumuna ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapmıştı. Anne Erçel, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz..."
"İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz..."
"Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten... Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz diyerek tamamlamaktı niyetimiz” 

Öte yandan Aylin Mavi için sosyal medyada birçok paylaşım yapılırken Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım, kızının görüntülerinin sosyal medyada izinsiz olarak kullanılıp yayınlanmasına kızmıştı.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Caner Yıldırım şunları söylemişti,

"Takipçi ve beğeni için paylaşım yapan sayfaları şikâyet edeceğiz" 

Güzel oyuncu Hande Erçel ise bir mekân çıkışında objektiflere takıldı ve yeğeni Aylin Mavi’nin sağlık durumuyla ilgili ilk kez konuştu! 

Erçel, basın mensuplarının Mavi’nin tedavi sürecine ile ilgili olaraak yönelttiği soruya,

“Her şey güzel gidiyor, inşallah daha da güzel gidecek. O yüzden teşekkür ederim. Doğru zaman değil, inan başka zaman söz” ifadelerini kullandı.