Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada kaçakçılıkla mücadele ederken çaya düşen Teğmen Salih Keskin'in şehit olduğu bildirildi. MSB tarafından yapılan açıklamada, Derecik bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden askerlerden Piyade Teğmen Halis Keskin’in Barazgir ayı’na düşerek ağır yaralandığını, hastaneye kaldırıldığını ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari’de bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu. 

BAKAN AKAR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, başsağlığı mesajında “Kahraman silah arkadaşımız, 2 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize, şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

BURSA YILDIRIM'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Şehit ateşi Bursa'yı yaktı. Bursa'ya bağlı Büyükorhan ilçesi Sarnıç köyü nüfusuna kayıtlı şehidin Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki baba ocağına ise acı haberi ulaştı.
Uçakla Yenişehir Havaalanına getirilecek olan şehit Teğmen Halis Keskin’in naaşı, şehidin baba evinde helallik alındıktan sonra Büyükorhan Merkez Camiinde kılınacak olan ikindi namazını müteakip cenaze namazı sonrası Sarnıç Mahallesindeki mezarlıkta defnedilecek.