Vali Aktaş, Kocaeli'deki doğal gaz patlamasında yaralananları hastanede ziyaret etti

Genel 29.12.2024 01:38:42 0
Vali Aktaş, Kocaeli

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Darıca ilçesinde bir evde doğal gaz kaynaklı patlamada yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Aktaş olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra yaralıların kaldırıldığı Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi ve Fatih Devlet Hastanesine gitti.

Tedavi edilen yaralı vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ileten Aktaş, sağlık durumları hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı.

İnceleme ve ziyaretlerinde Vali Aktaş'a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan eşlik etti.

- Darıca'da gaz arzı kesildi

Bu arada, PALMET'ten yapılan yazılı açıklamada, 28 Aralık'ta yaşanan hat hasarı nedeniyle Darıca’da doğal gaz hatlarının kontrolü için gaz arzının kesildiği belirtilerek, kontrollerin tamamlanmasının ardından 29 Aralık itibarıyla kademeli olarak doğal gaz kullanımına başlanacağı bildirildi.

Abdi İpekçi Mahallesi 1524 Sokak'ta 4 katlı apartmanın giriş katında dün doğal gaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama meydana gelmişti..

Patlamada 13 kişi yaralanırken, dairelerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar itfaiye ekiplerince kurtarılmıştı. Yaralılar, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere sevk edilmişti.

Yorum
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Öğretmenlere Yapay Zeka Destekli Hizmet İçi Eğitim Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin yapay zeka destekli ders tasarımı becerilerini geliştirmek amacıyla kapsamlı bir hizmet içi eğitim programı başlatıyor.
Son Hafta Nöbet ve Ek Ders Ücretleri Tartışması: Eğitim Gücü Sen'den MEB'e Net Talep! Eğitim Gücü Sen, Milli Eğitim Bakanlığı’na başvurarak karne haftasında öğrencilerin devamsızlığı nedeniyle işlenemeyen dersler için öğretmenlerin nöbet ve ek ders ücretlerinin tam olarak ödenmesini talep etti.
Okullar Ne Zaman Kapanıyor? MEB'den 2025-2026 Takvimiyle İlgili Flaş Duyuru! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim öğretim yılı çalışma takvimini de duyurdu. Yeni dönem 8 Eylül 2025'te başlayacak, ara tatiller ve sömestr tatili takvimde yerini korudu.
Maaş Promosyonlarında Öğretmenlere Tarihi Kazanç: 85.000 TL Barajı Aşıldı! Öğretmenlerin maaş promosyon anlaşmalarında yeni bir rekor kırıldı! Denizli Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 3 yıllık süre için Ziraat Bankası ile 89.800 TL'lik rekor bir promosyon anlaşmasına imza attı.
LGS’de 2 tür yerleştirme olacak! Merkezi ve yerel yerleştirme nedir, LGS puanıyla iki tür yerleştirme yapılacak. LGS ile merkezi ve yerel yerleştirme nedir, merkezi yerleştirme ve yerel yerleştirme nasıl yapılacak, LGS yerleştirme şartları haberimizde.
Kocaeli Valiliği YKS sürecine ilişkin önemli bilgileri paylaştı Kocaeli Valiliği, ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS kapsamında sınav sürecine ilişkin önemli bilgileri paylaştı. İşte sınav süresince yapılacak iş ve işlemlere ilişkin o duyuru:
Yks’ye girecek öğrencilere, adaylara rektörden mesaj var Hafta sonu hem milyonlarca öğrenci YKS sınavına girecek. İyi bir üniversite hedefiyle girilecek olan YKS sınavının öncesinde rektörden adaylara önemli mesaj geldi.
Liselerde Cep Telefonu Kullanımı Tamamen Yasaklandı! Dünya Bu Kararı Konuşuyor Liselerde cep telefonu yasagi dünya gündemine geldi. Cep telefonlarının liselerde tamamen yasaklanması sonrası gözler alınan karara çevrildi.
Yks sınavına girenlere ödenecek sınav görev ücreti belli oldu ÖSYM tarafından yapılacak olan Yks sınavında görev alacak öğretmenlere ve görevlilere ödenecek ücretler belli oldu. Yks sınav görevi ücretleri kaç TL oldu?
YKS Hangi Gün Saat Kaçta? TYT, AYT, YDT Oturum Saatleri ve Süreleri Belli Oldu! YKS ne zaman başlıyor? TYT, AYT, YDT kaçta ve ne kadar sürecek? Adaylar en geç ne zaman sınav yerinde olmalı? Milyonlarca öğrencinin kaderini belirleyecek YKS'de tüm detaylar belli oldu mu?