14183,03%0,27
42,73% 0,04
50,18% 0,01
5943,69% -0,31
9579,44% -0,27
Sakarya’nın Sapanca ilçesinde yalnız yaşayan 75 yaşındaki emekli öğretmen Fatma Kamuran Aldinç, komşuları tarafından evinde hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
Sakarya’nın Sapanca ilçesine bağlı Kırkpınar Tepebaşı Mahallesi’nde yaşayan 75 yaşındaki emekli öğretmen Fatma Kamuran Aldinç’ten haber alamayan komşuları, durumdan şüphelenerek kontrol etmek istedi. Tek katlı evinin mutfak ışığının yanmasına rağmen içeriden herhangi bir ses gelmediğini fark eden komşular, pencereden baktıklarında Aldinç’i yerde hareketsiz halde gördü.
Hemen ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, yaşlı kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti. Aldinç’in cansız bedeni, ilk incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Sapanca İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Fatma Kamuran Aldinç’in kesin ölüm nedeninin anlaşılması için cenazesi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine gönderildi. Yetkililer, yaşlı kadının ölümünde herhangi bir şüpheli durum olup olmadığını netleştirmek amacıyla geniş çaplı inceleme başlattı.
Polis ekipleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturma başlattı. İlk bulgular, yaşlı kadının ani bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitirmiş olabileceğine işaret etse de kesin sonuç yapılacak otopsi raporuyla belli olacak.
Mahalle sakinleri, sevilen bir eğitimci olan Aldinç’in vefatı karşısında büyük üzüntü yaşadıklarını dile getirdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.