• DOLAR 32,58 %0.19
  • EURO 34,92 %0.69
  • ALTIN 2.435,28 %0.10
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.750 %1.25
  • ETHERIUM 3.238 %1.57
21°

Endonezya Haberleri

Endonezya haberleri ve güncel Endonezya gelişmeleri, Endonezya ile ilgili tüm video, Endonezya fotoğrafları ve Endonezya haberleri Öğretmenler Sitesi sitemizde


Dünya

Endonezya'nın kuzeyinde bulunan Ruang Yanardağı'ndaki volkanik patlama nedeniyle Manado kentindeki Sam Ratulangi Havalimanı'nın geçici olarak kapatıldığı bildirildi.

Dünya

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus’un, eylül ayında 4 Güneydoğu Asya ülkesini ziyaret edeceği bildirildi.

Dünya

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Endonezya'ya, yükselen büyük ekonomilere sahip iki ülke olarak, gelişmekte olan ülkeler arasındaki Güney-Güney işbirliğine öncülük...

Dünya

Güneydoğu Asya ülkesi Endonezya'da 14 Şubat’ta yapılan seçimlerde devlet başkanı seçilen halihazırdaki Savunma Bakanı Prabowo Subianto, seçimi kazandıktan sonra ilk...

Genel

Endonezya'nın Orta Java bölgesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yaklaşık 40 bin kişi yerinden oldu.

Dünya

Endonezya'nın Sumatra Adası'nı vuran sel ve toprak kayması nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 26'ya yükseldiği bildirildi.

Genel

Endonezya'nın Sumatra Adası'nı vuran sel ve toprak kaymasında yaşamını yitirenlerin sayısının 21'e çıktığı bildirildi.

Eğitim

Endonezya'da Sumatra adasını vuran sel ve toprak kayması nedeniyle ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de kayboldu.

Dünya

Endonezya'da mevcut Devlet Başkanı Joko Widodo, halkı, yeni devlet başkanının yanı sıra başkan yardımcısı, temsilciler meclisi üyeleri ve yerel temsilcilerin...

Genel

Endonezya'nın Java Adası'nın doğusunda bulunan Semeru Yanardağı patladı, yaklaşık 1000 metre yüksekliğe volkanik kül püskürttü.

Genel
Genel

Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletindeki bir yanardağın patlamasının ardından bölgede ikamet eden 1172 kişi tahliye edildi.

Son Eğitim Haberleri

Son Eğitim Haberleri