Yakalandığı kanser nedeni ile gördüğü tedaviye yanıt veremeyen anakkale Mehmet Bodur Anadolu İmam Hatip Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Güldane Öztuncer hayatını kaybetti.

anakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nden yayımlanan taziye mesajında, “Reyhan Bodur Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Yunus Selçuk Öztuncer'in eşi, Mehmet Bodur Anadolu İmam Hatip Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Güldane Öztuncer vefat etmiştir. Cenazesi yarın ( 8 Kasım 2022 Salı) öğlen namazına müteakip arşı Camii'nden kaldırılarak Yenice Eski mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, eşi ve yakınlarına başsağlığı ile sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Güldane Öztuncer ‘in kendisi gibi Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan eşi Yunus Selçuk Öztuncer de sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

“Muhterem eşim Güldane Öztuncer 3 yıldır kansere karşı vermiş olduğu mücadeleyi bugün itibariyle kaybedip Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip Yenice Merkez arşı Camisinde kılınıp, naaşı Yenice mezarlığına defnedilecektir. Haklarınızı helal edin.”