Son yılların gözde firmalarından biri olan Getir, Türkiye dışında da bayilikler bulunduruyor ve yurt dışında da Getir bayilerinde elemanlar çalıştırıyor. Bu kapsamda Getir Hollanda şubelerinde sürüş güvenliği eksperi, eğitim eksperi, bayi ilişkileri eksperi, satım muhasebe takım lideri, filo yöneticisi ve yönetmeni, kiralama yöneticisi, müşteri hizmetleri operasyon ve muhasebe uzmanı branşlarında eleman alımı yapılabilmektedir. Yurt dışında çalışma hedefi olanlar için cazip olabilecek iş imkanı ile ilgili detaylar haberimizde.
Son yılların Türkiye'de ve ünyada hızlı yükseliş gösteren firmalarında biri olan Getir, Türkiye'de olduğu gibi Hollanda dahil yurt dışında faaliyetlerini sürdürmeye ve her geçen gün işletme ağlarını genişletmeye devam ediyor. Artan iş potansiyeli Getir'in yeni istihdam alanları yaratmasına ve çeşitli branşlarda eleman ihtiyacı duymasına da neden oluyor. Her geçen gün çalışan sayısını artıran Getir, Hollanda'da da eleman ihtiyacını gidermek üzere başvuranlar arasından alımlar yapıyor.
Türkiye'de 81 ilde faliyet ağını genişleterek sürdüren Getir, Hollanda'da da faaliyetlerine devam ediyor.

Getir Nasıl Kuruldu
Getir firması 2015 senesinde Nazım Salur isimli girişimci tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana firmanın gayesi hafta içi her gün müşterilerinin taleplerini en kısa sürede yerine getirerek aracılık ettiği ürünleri müşterilerine zamanında ulaştırmaktır. Getir, kurye hizmeti ile kısa samanda büyümeyi başararak en önemli firmalardan biri haline geldi.
Bu firma 81 ilde çalışmalarına devam etmekte ve tıpkı vakitte bu firmaya ilişkin her ilde yüzden çok depo sahip olunan halidir. Hollanda amele alımı yapan firma bazı programlar üzerinden istedikleri amele potansiyeline ulaşım dayanıklıaktadır. Burada amele olarak çalışmak talip kişiler ilk olarak online bir şekilde müracaatlarını yapacak ve yöneticiler tarafından bu başvurular dşayetlendirilecektir. Daha sonra şayet uygun görülen kişiler mülakata çağrılacaktır. Bu mülakatta çalışmak talip kişiler gerekli şartları yerine getiriyor şayet çalışmaya devam edeceklerdir.
Getir Hollanda İş İlanına Nasıl Başvuru Yapılır
Getir Hollanda iş ilanına nasıl müracaat yapılır? Hollanda’dahi iş arayanlar ve çalışmak isteyenler hedefiyle merak edilen bir mevzudur. İlanlara müracaat yapmak kısa zaman amacıylade gerçekleşmektedir. Genel olarak Hollanda’dahi iş arayan kişilerin tercih ettiği meslekler; sürüş güvenliği eksperi, eğitim eksperi, bayi ilişkileri eksperi, satım muhasebe takım lideri, filo yöneticisi ve yönetmeni, kiralama yöneticisi, müşteri hizmetleri operasyon ve muhasebe uzmanıdır.
Başvuru yapmak hedefiyle tertipli bir şekilde programlar takip edilmeli ve verdiği duyuru üzerinden müracaat gerçekleştirilmelidir. Yöneticiler tarafından müracaat detaylı bir şekilde incelenir ve şayet uygun görülür şayet yüz yüze müzakere sağlanır. İkinci görüşmede pozitif olur şayet şahıs işe başlayabilir. Yüz yüze müzakere de kişinin işlemiş kariyeri, bu işi yapıp yapamayacağı incelenir ve ona göre karar verilir.
Getir Hollanda İş Başvurusu Ve alışma İzni
Günümüzde işsizlik seviyesi zaman geçtikçe artım göstermiştir. Birçok sebebe tabi olarak bireyler gezgin ülkelerde çalışmak arzu etmektedir. Bunun hedefiyle şayet belli başlı kurallar sahip olunantur. Bu kurallara düzen sağlayarak gezgin ülkelerde çalışmak ve tıpkı vakitte kariyerine orada devam ettirmek olasıdür. alışmak hedefiyle ve iş keşfetmek hedefiyle ilk olarak bazı programlar sahip olunantur. Bu uygulamalarda sıksık olarak iş ilanları yayınlanmaktadır. İş ilanları yayınlandıktan sonra müracaat seçeneği tıklamalı ve gerekli olan belirtiler doldurulmalıdır. Peki, müracaat yaptıktan sonra ne olacak? Kişi hollanda’dahi çalışmak hedefiyle istediği bir alana müracaat yaptıktan sonra ilk olarak müracaat incelenecek.
Başvuru yöneticiler tarafından  incelendikten sonra kişiye bu konu ile ilgili detaylı bilgi verilecek. Eğer ilk müracaat pozitif şayet yüz yüze müracaatya çağrılacak. Burada şahıs kendini anlatacak ve daha önce yapmış bulunduğu kariyeri ile ilgili bilgi verecek. Yani burada kişinin bu işi yapıp yapamayacağı  öğrenilecek. Eğer şahıs bu işi yapabilecek mevzumda şayet işe başlayacak. Eğer sizde Hollanda’dahi çalışmak ve işe başlamak istiyorsanız getir Hollanda iş müracaatı ilanlarını tertipli bir şekilde takip etmeli ve müracaatnuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Başvurular gerçekleştirildikten sonra ve  pozitif olduktan sonra kişinin oturma izni ve tıpkı vakitte çalışma izni mutlaka alması lazım olur. Eğer çalışma izni ve oturma izni alınmaz şayet patron bu duruma sıcak bakmaya bilir ve sizi çalıştırmaya bilir. Bu nedenden dolayı dahi müracaat yaptıktan sonra ve müracaatnuz tasdikli geçtikten sonra yapacağınız ilk iş oturma izni ve çalışma izni almanızdır. Eğer çalışma iznini oturma izni alırsanız patron size daha pozitif bakacak ve gelişigüzel bir sorun ile karşılaşmayacaksınız

Getir Hollanda Başvuru Şartları
Getir Hollanda müracaat şartları her şirkete göre değişiklik göstermektedir. Ancak umumi olarak şirketler asgari 2 senelik idareci pozisyonunda olunması gerektiğinden yana oluyor. Ancak bazı şirketler bu koşulu dahi aramıyor. Ancak müracaat şartlarında alt yapının sağlam olması büyük önem taşıyor. Başvuranların altyapısının ve donanımının güçlü olduğu oranda alacağı maş da fazla oluyor. Genellikle de müracaat şartlarının olmazsa olmazı İngilizce bilmektir. İngilizce bilmeyen kişilerin iş müracaatı onaylanmıyor.
İngilizce bilen ve altyapısı sağlam olan kişilerin fazlası iş olanağına başvurması muhtemel olmaktadır. Bu kişilerin dşayetlendirmesi kısa zaman amacıylade gerçekleştirilir ve işe alım imkânı başka kişilere göre daha yüksektir. Başvurusu onaylanan kişiler mülakata çağrılacaktır. Mülakata çağrılan kişilerden şayet uygun olan kişiler işlerine kısa bir zaman amacıylade başlayacaklardır. Getir Hollanda için iş başvurusu yapmak isteyen herkes başvurusunu kısa zaman amacıylade doldurup sonucu bekleyebilir. Eğer gereken özelliklere sahip iseniz size en çok bir hafta amacıylade mülakata çağıracaklardır. İlk başvuruda pozitif sonuç almanız halinde yüzde yetmiş ihtimal ile işe başlama seviyesinız olacaktır. Ancak getir hollanda müracaat yapmak hedefiyle ilk olarak şirketin vermiş bulunduğu şartları yerine getirmeniz gerekmektedir.