Eğitim

2016 Şubatta Atanan Öğretmenlere Güzel Haber

Abone Ol

Öğretmenlerin kanayan yarası olan Öğretmen ataması gündemden düşmek bilmiyor. 2016 Şubat ataması ile atanan öğretmenlere güzel haberler geldi

Öğretmenleri yakından ilgilendiren Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğünün 9 Kasım 2016 tarihli resmi yazı geldi

2016 Şubat tarihinde atanıp 6 ay uyum sürecine tabi olan öğretmenlerin bu uyum süresinin adaylık süresinden sayılıp sayılmayacağı yönünde tartışmalar sürerken bu konuda son noktayı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü koydu.

Eğitim Türkiye'nin en büyük eksiklerinden biri 15 Temmuz darbe girişimi nedeni ile binlerce öğretmen ihraç oldu Kasım ayında öğretmen açıklığı nedeni ile atama yapılacağını açıklayan Hükümet yetkilileri bu sözünde durmadı ve kasım ataması yapılmadı

Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğünün 9 Kasım 2016 tarihli resmi yazısında Şubat 2016 tarihinde atanan öğretmenlerin yetiştirme süreci olarak geçirdikleri 6 ayın adaylık süresinden sayılacağını açıkladı.

Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğünün 9 Kasım 2016 tarihli resmi yazı. 2016 Şubatta Atanan Öğretmenlere Güzel Haber

Bu gelişme ile birlikte 2016 Şubat ayında atanan öğretmenlerin eş durumu atamalarında başvuru yapması için başvuru tarihinde 31 Mart 2016 olarak baz alınıp alınmayacağı konusunda bir açıklama yapması bekleniyor.

İşte öğretmenleri yakından ilgilendiren resmi yazı rnkaynak türkkamu net

{ "vars": { "account": "G-KW05LWMTBL" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }