FLO, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nde flo.com.tr içerisinde yayına aldığı İyilik Mağazası ile STK'leri daha iyi bir dünya için gönüllü olan tüm müşterileriyle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Bir Adımdan Fazlası" sloganıyla müşterileriyle buluşan FLO İyilik Mağazası'nda ilk etapta Türkiye'nin eğitim, sağlık, kadın, çocuk ve çevre konularında faaliyet gösteren 6 önemli sivil toplum kuruluşuna ait ürünler satışa sunulacak.

FLO, çok markalı ve çok kanalı yapısıyla 7'den 70'e tüm müşterilerinin ihtiyacına, beğenisine ve bütçesine uygun ürünler sunarken, satış kanallarını hayata değer katacak platformlara dönüştürüyor.

flo.com.tr üzerinden ürünlerini satışa sunacak STK'ler arasında Tüvana Okuma İstekli ocuk Eğitim Vakfı (TOEV), Kanserli ocuklara Umut Vakfı (KAUV), Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV), ocuk Eğitim Derneği (ED), Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği (KALBEN), evre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (EKÜL) bulunuyor.

Her biri kendi kulvarında öncü projelere imza atan vakıflar, FLO'nun alışveriş sitesinde ürünlerini tüketicilere ulaştırırken, Türkiye'nin dört bir yanındaki FLO müşterileri de desteklemek istedikleri STK'lere kolayca ulaşabiliyor.

Satılan ürünlerden komisyon alınmadan direkt ilgili STK'ye kaynak sağlanmasıyla topluma ve çevreye katkı sağlayacak yeni çalışmalara destek olunması planlanıyor. STK'lerle süregelen güçlü iş birliğini sahip olduğu çok kanallı yapıdan güç alarak İyilik Mağazası'na taşımanın mutluluğunu yaşayan FLO, herkesi flo.com.tr'de açılan bu mağazadan STK'lere destek olmaya davet ediyor.

- "İyilik hareketimizi genişletmeye devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen FLO Mağazacılık Üst Yöneticisi (CEO) Burak Övünç, FLO topluluğu olarak kuruluşlarından bu yana merkezlerine insanı aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Ekonomik yatırımlarımız kadar toplumsal yatırımlarımıza da önem veriyoruz. Benimsediğimiz iyilik hareketini ülkemizin her köşesine taşıyoruz. Durağımız kimi zaman bir köy okulu kimi zaman bir sağlık kuruluşu kimi zaman bir sevgi evi kimi zaman da bir huzurevi oluyor. Ülkemizi etkileyen afetler ve ani gelişen durumlarda yaraları sarmak için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bu yolculukta en önemli paydaşlarımızdan biri de sivil toplum kuruluşları. ok markalı ve çok kanallı yapımızın bize sunduğu geniş etki alanını kullanarak, yol arkadaşlarımız olan STK'leri müşterilerimizle buluşturmak hedefiyle İyilik Mağazası projemizi hayata geçirdik. Online platformumuzda müşterilerimiz ile sivil toplum kuruluşlarını doğrudan bir araya getirerek iyilik hareketimizi genişletiyoruz. STK'lerin bireysel bağışçılara ulaşımını, müşterilerimizin de desteklemek istedikleri alanda çalışan vakıflara erişimini kolaylaştırıyoruz. Önümüzdeki dönemde de 'Daha iyi bir dünya için gönüllüyüz' mottomuzla hayata geçirdiğimiz İyilik Mağazası'nda satış yapan STK ortaklarımıza yenilerini ekleyerek daha iyi bir gelecek için iyilik hareketimizi genişletmeye devam edeceğiz."