Bugün, 15 Temmuz 2025 Salı
  • BIST 100

    10225,48%-1,28
  • DOLAR

    40,22% 0,12
  • EURO

    47,05% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4350,76% 0,75
  • Ç. ALTIN

    6901,12% 0,00

Filistin Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Slameh: 'Gençlerimiz temel haklardan yoksun'

Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da, 3. Kazan Küresel Gençlik Zirvesi kapsamında 'Dijitalleşme ve Gençlik Politikasının Modern Araçları: Zorluklar ve Uygulamalar' konulu oturum düzenlendi.

Genel 22.08.2024 16:41:00 0
Filistin Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Slameh:

Filistin Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Mujahed Slameh, 'Ekim 2023'ten bu yana 10 binden fazla Filistinli genç hapse atıldı. Birçok genç öldürüldü. Toplam öldürülen sivillerin yüzde 40'ı gençler. Gazze Şeridi'ndeki altyapının yüzde 80'i yok edildi. Filistin'deki gençler temel haklardan yoksun.' dedi.

Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da, 3. Kazan Küresel Gençlik Zirvesi kapsamında 'Dijitalleşme ve Gençlik Politikasının Modern Araçları: Zorluklar ve Uygulamalar' konulu oturum düzenlendi.

Kazan City Hall binasında Tataristan Cumhuriyeti Reisi Yardımcısı Timur Suleymanov'un moderatörlüğünde yapılan oturumda, Tataristan Gençlik İşleri Bakanı Renat Sadıkov'ın yanı sıra Libya Gençlik Bakanı Fatallah Abd al-Latif Elzunni, Filistin Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Slameh ile Güney Afrika Kadın, Gençlik ve Engelliler Bakan Yardımcısı Steve Letsike yer aldı.

Tataristan Gençlik İşleri Bakanı Sadıkov, oturumda yaptığı konuşmada, dijitalleşme sürecinin gençler için imkanlar sağladığını ve bu nedenle söz konusu alanda gerekli adımlar attıklarını söyledi.

Gençlere yönelik çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Sadıkov, Tataristan'ın çeşitli kentlerinde 130'dan fazla gençlik merkezini yenilediklerini aktardı.

- '10 bini aşkın Filistinli genç hapse atıldı'

Filistin Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Slameh de gençlerin gelişimine ve eğitimine önem verdiklerini anlatarak, 'Gençlerin, devletin sorunların çözüm sürecinde yer alması yönünde çalışmalar yapıyoruz.' dedi.

İsrail'in Filistin halkına karşı suç işlediğini belirten Slameh, 'Ekim 2023'ten bu yana 10 binden fazla Filistinli genç hapse atıldı. Birçok genç öldürüldü. Toplam öldürülen sivillerin yüzde 40'ı gençler. Gazze Şeridi'ndeki altyapının yüzde 80'i yok edildi. Filistin'deki gençler temel haklardan yoksun.' ifadelerini kullandı.

Slameh, bu zirvede Filistin'in yaşadığı sorunların dikkate alınacağı umudunu paylaştı.

Yorum

HAKMAR ve TATBAK’a neden kayyum atandı? Sahibinin FETÖ sözleri neler?

32. Dönem POMEM Sınav Sonuçları Açıklandı: Yedek Adaylar İçin Kritik Uyarı

FETÖ’nün Polis Akademisi Sınavı Usulsüzlüğüne 7 İlde Operasyon: 14 Gözaltı

15 Temmuz’da İstanbul’da Hangi Yollar Kapalı? Valilik Alternatif Rotaları Açıkladı

Öğretmenlere Özel Konut Projesi Başladı: Peşinatlar ve Taksit Detayları Açıklandı

Ücretli Öğretmenler İçin Ek Ders Ücreti Güncellendi

Ek Ders ve Tazminatlar da Yükseldi: Uzman Öğretmenlerin Gelirleri Temmuz Zammıyla Birlikte Katlandı!

MEB Atama Takvimini Açıkladı: Öğretmenler Yeni Görev Yerlerine Ne Zaman Başlayacak?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resmi Tatil Mi? İşte Kamu ve Özel Sektör İçin Son Durum!

Açık Lise AÖL için önemli duyuru! AÖL 3. sınav için yani MEB duyurusu yayımlandı

“TÜRKİYE SEVDAMIZ, EKMEK İÇİN KAVGAMIZ” DİYE HAYKIRAN SENDİKACILARA NE OLDU?

İndirimlere Yeni Standart Geldi! Ticaret Bakanlığı'ndan Fiyat Şeffaflığı İçin Kritik Karar!

Görev Değişiminde Dikkat! Yeni Müdürler İçin Resmi İşlem Listesi Yayınlandı

Memur maaşına ek zam ve asgari ücret zammı mı geliyor? AK Parti’de Kritik Gelişme

Memur ve Emekliye Zamlı Maaş Müjdesi: Ödeme Takvimi Netleşiyor!

Okul Servisleri Ve Toplu Taşımada Yeni Dönem Başladı: Güvenlik Sistemleri Mecburi Hale Geldi

İstanbul’da Vahşet: Üniversite Öğrencisi Ayşe Tokyaz’ın Cesedi Valizde Bulundu

Birinci 1. Sınıf Kayıtlarında Velilere Önemli Fatura Duyurusu

MEB' Sınav Görevlendirmesi İle Öğretmenlere 29.840 TL Ek Gelir Fırsatı

MEB Duyurdu: Kırtasiye Ödeneği Miktarı ve Ödeme Tarihi Belli Oldu!

Öğretmen-Veli İletişimine BiP Üzerinden Yeni Soluk!

Derece ve Kademe Hataları Öğretmenleri Vurdu: Temmuz Maaşlarında Eksiklik!

Öğretmenlere MEB'den Merkezî Görevlendirme Duyurusu

Meclis'ten Yoğun Mesai Kararı: 24 Temmuz'a Kadar Aralıksız Çalışacak! Gündemde Zeytinlikler ve Yeni Ekonomi Paketi!

Ek Ders Ücretleri Güncellendi: Ücretli Öğretmenler Ne Kadar Alacak?

AGS’de Olağan Dışı Karar: Geç Gelen Adaylara Sınav Hakkı Tanındı

THY'den Dev Kabin Memuru Alımı: Dört Farklı Kategoriyle Binlerce Aday Aranıyor!

Memurlara 3600 Ek Gösterge İçin Yeni Düzenleme

Ortaokul Kayıtları Başlıyor! Veliler Dikkat: MEB'den Otomatik Kayıt ve Şube Kurası Dönemi!

Temmuz zamlı memur maaşları resmen açıklandı! 2025 zamlı maaş bordrosu görüntüle

Yükleniyor

YAZARLAR