Bugün, 10 Temmuz 2025 Perşembe
  • BIST 100

    10319,87%1,50
  • DOLAR

    40,06% 0,05
  • EURO

    47,13% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4287,09% 0,49
  • Ç. ALTIN

    6818,65% 0,00

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Yıldırım, Mersin'de kongre üyeleriyle buluştu: (1)

- '(Yönetimin Mourinho ile anlaştığı haberleri) Bana da sordu öbür taraf, 'Gerekirse imzalayın' dedim çünkü onlar yetkili, şu anda bizim yetkimiz yok. Onlar da galiba Mourinho'ya talip olmuşlar, iyi bir haber' - 'Kim seçilirse devam edecek.

Spor 31.05.2024 14:21:12 0
Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Yıldırım, Mersin

MERSİN (AA) - Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, mevcut yönetimin teknik direktörlük için Jose Mourinho ile anlaştığı haberlerine ilişkin, "Bana da sordu öbür taraf, 'Gerekirse imzalayın.' dedim çünkü onlar yetkili, şu anda bizim yetkimiz yok. Onlar da galiba Mourinho'ya talip olmuşlar, iyi bir haber." dedi.

Yıldırım, kongre çalışmaları kapsamında kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda kongre üyeleriyle buluştu.

Burada konuşan Yıldırım, şampiyonluk hedefiyle aday olduğunu anlatarak, "Şimdi Fenerbahçe raydan çıktı. Fenerbahçe sportif anlamda başarılı olmadığı gibi başka mecralara kaydı. Bilmiyorum görüyor musunuz? Biz çok görüyoruz. Bundan dolayı arkadaşlarla bu raydan çıkan vagonu yine raya oturtup devam etmesini sağlayabilmeye karar verdik." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Fenerbahçe taraftarı için şampiyonluk sözü verdiklerini vurgulayarak, yönetim için fazla aday çıkmamasını eleştirdi.

Kulübün borçlarına değinen Yıldırım, "Başkanlığım sürecinde 'Borç şu kadardı, bunlar böyle yaptılar.' demeyeceğim, konuşmayacağım. Böyle şeylerle işimiz yok. Başarılı olma mecburiyetindeyiz. Şampiyon olmamız lazım. Şampiyon olmazsak hepimiz üzüleceğiz. Onun için tek vaadimiz şampiyon olmak, yapmak. Tarih şampiyonları yazar, ikincileri yazmaz." diye konuştu.


- "Mourinho'ya talip olmuşlar, iyi bir haber"


Yıldırım, stadın seyirci kapasitesinin artırılması ve yenilenmesiyle ilgili projesinin detaylarını anlattı.

Fenerbahçe yönetiminin Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaştığına ilişkin haberlere değinen Yıldırım, şu değerlendirmede bulundu:

"Mourinho ile konuştuk ondan sonra Önder ve Mahmut beyler gitti, konuştular. Belli bir noktaya geldik. İlk konuşmamda onlara da çağrı yaptık, 'Gelin beraber bedelini ödeyelim, bu işi halledelim.' dedim. Neyse akıllarına gelmiş, gitmişler konuşmuşlar. Bana da sordu öbür taraf, 'Gerekirse imzalayın.' dedim çünkü onlar yetkili, şu anda bizim yetkimiz yok. Onlar da galiba Mourinho'ya talip olmuşlar, iyi bir haber. Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'dan sonra Mourinho. Hepimiz çok mutluyuz."

Yıldırım, bir katılımcının "Mourinho imzalamış galiba" ifadesi üzerine, yönetime seçilirlerse Mourinho ile çalışmaya devam edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Güzel işte. İmzalar. Söz verdi bana. Öbür taraf söyledi bana. Ne fark edecek? Kim seçilirse devam edecek. İlk konuşmamda 'Gelin beraber gönderelim, imza attıralım, adam çalışmaya başlasın.' demedim mi? Söylediler, 'Tamam yapın, imzalayın.' dedik. Sonuçta seçilirsek biz de çalışırız, fark etmez. Müthiş bir rüzgar esmeye başladı. O oyuncuya, bu antrenöre gidiyorlar. Kafalarında ya İsmail Kartal ya da milli takım antrenörü vardı. Onun için bana teşekkür etmeniz lazım."

Taşınmazların satılmasına ilişkin maddelere karşı olduklarını dile getiren Yıldırım, altyapılara önem vereceklerini vurguladı.

Yıldırım, kendisine yöneltilen "Mourinho kalıbının adamı değil" dediği iddiasının sosyal medyada yer aldığının belirtilmesi üzerine, "Ben konuştum, anlaştım. Bunlar gittiler, bana sinyal verdiler 'İmzalayın.' dedim. Onun için problem yok. Önemli olan Fenerbahçe, önemli olan Fenerbahçe'ye gelmesi. Teklifi yapan kişi, adama niye öyle desin. Böyle saçma şey olur mu?" ifadelerini kullandı.

(Sürecek)

Yorum

Kıdem Tazminatında Yeni Dönem: Tavan Ücret 53 Bin TL’yi Aştı

İstifa ve Tayin Nedeniyle Ayrılan Öğretmenler İçin Yönetici Başvuruları ve Takvim Belli Oldu!

İlişik Kesme Sonrası Yolluk Süreci Netleşti: İşte Ödeme Takvimi

Müdür Yardımcısı Emine Erdoğan- Papa Görüşmesi Paylaşımı Sonrası Açığa Alındı

öğretmenlere yaz tatilinde müdür ve müdür yardımcısı olma fırsatı

Resmi Gazete'de Yayımlandı: Uzaktan ve İkinci Öğretim Ücretleri ile Katkı Payları Baştan Sona Değişti!

MEB'den Önemli Duyuru: Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Eğitimleri İçin Tarih Verildi!

Açık Lise Sınavlarında Görev Alan Öğretmenlere Ne Kadar Ödenecek? İşte Detaylı Ücret Tablosu!

Sağlıkta İstihdam Seferberliği: 18 Bin Kişilik Alım İçin Tarih Açıklandı

Öğretmenlere %20 Zam, 3.000 TL Ek Ödenek ve Yeni Sosyal Haklar Geliyor

Öğretmenlere Bölgeye Göre Ek Ödeme: Norm Fazlası Sorunu Tarih Oluyor

İletişim Başkanlığı'nda Kritik Atama! Burhanettin Duran Yeni Başkan Oldu!

Öğrencilere hem burs hem iş imkanı! Anlaşma sağlandı

LGS Tercih Sürecinde Görevli Öğretmenlere Zamlı Ek Ders Ücreti

Uzman Öğretmen Maaşları Netleşti: Temmuz Zammı Sonrası Yeni Rakamlar

Öğretmenlerin Yolluk Ücretleri Hesaplara Yatıyor: Temmuz Süreci Başladı

Zamlı Başöğretmen Maaşı Netleşti, İşte Yeni Rakam!

Öğretmenlerin Emeklilik Tablosu: Maaşlarda %40-50 Arası Azalma Öngörülüyor!

Okul Pansiyonlarında 'Kişiye Özel' Alan Dönemi Başlıyor!

Lise Eğitimi Süresi Kısaltılıyor mu? Bakan Tekin'den Flaş Açıklama!

Resmi Gazete'de Yayımlandı: Ortaokullarda Müdürlük Atamalarına Yeni Dönem

Sözleşmeli Memurların Maaşları Coştu! %15,57 Zamla Yeni Ücret Tavanları Belli Oldu!

2025 Tercih Kılavuzunda Sürpriz: 17 Yeni Bölüm Öğrenci Bekliyor

Temmuz Zammı Dul ve Yetimleri Sevindirdi: Hisse Oranlarına Göre Yeni Maaşlar Belli Oldu!

Uzman Öğretmen Maaşları Belli Oldu: Temmuz Zammı ile Yeni Tablolar

Öğretmenlere Temmuz Sürprizi: Zamlı Maaşlar ve 14 Günlük Farklar Belli Oldu

Türkiye Adalet Akademisi Hâkim ve Savcı Yardımcıları Sınavı Yönergesi ve Duyuru Yayımlandı

Öğretmenlere Uzman ve Başöğretmenlik Engeli! Hangi Öğretmenler Ünvan Alamayacak?

Kalp Krizi Geçiren Öğretmen Hayatını Kaybetti!

İlçe müdürü özel sektire geçiş için görevinden istifa etti

Yükleniyor

YAZARLAR