Fenerbahçe Hull City ile özel maçta karşılaştı. Acun Ilıcalı ile Ali KOç'un birlikte izledikleri maçta Sarı Lacivertliler Hull City'i 2-0'lık net skorla yendi. Genç yıldız Arda ise boş geçmedi ve golünü attı.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City ile Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda karşılaştı. Hayatını kaybeden Alpay Kazan anısına iki takımın karşılaştığı maçı Fenerbahçe 2-0 kazandı. Mücadelenin hakemliğini ise Onur Özütoprak, Mehmet Kapluhan ve Kemal Mavi üçlüsü yaptı.
Karşılaşmada Fenerbahçe'nin 11'i şöyle idi; Altay Bayındır, Atilla Szalai, Kim Min-Jae, Ferdi Kadıoğlu Bright Osayi-Samuel, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Diego Rossi ve Enner Valencia . 
Hull City ise ise şu kadro ile maçtaydı; Ingram, Coyle, Elder, Greaves, Yones, Figueiredo, Ozan Tufan, Lewis-Potter, Longman, Allahyar Sayyadmanesh ve Slater 

Başkan Ali Koç ile Acun Ilıcalı maçı birlikte izledi

Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç maçı birlikte takip ettiler. Maçın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı. Mücadelede 2. yarı oynanırken Fenerbahçe'de oyuna sonradan giren oyuncularının golleriyle Sarı Lacivert ekip 2 gollü skora ulaştı.

Arda Güler Serbest Vuruştan Golü Attı

Maçın 87. dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Arda Güler ağları havalandırarak takımını öne geçiren isim olurken, atılan bu golden 2 dakika sonra Serdar Dursun da fileleri havalandırarak Fenerbahçe'nin maçı kazanmasını sağladılar.
Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan da eski takımına karşı ilk 11'de sahaya çıktı.