Erzurum’da deprem meydana geldi. 4,9 şiddetinde depremin afat tarafından yapılan açıklamaya göre Erzurumda yaşandığı bildirildi. Öte yandan kandili ise Bingöl Acısu’da meydana geldiğini duyurdu.

Erzurum’da deprem meydana geldi. 4,9 şiddetinde depremin afat tarafından yapılan açıklamaya göre Erzurumda yaşandığı bildirildi. Öte yandan kandili ise Bingöl acı suda meydana geldiğini duyurdu.

Erzurum’da deprem meydana geldi. AFAD’ın verilerine göre, at ilçesindeki deprem saat 23.30’da oldu. Yerin 7 kilometre derinliğindeki depremin büyüklüğü 4.9 olarak açıklandı.


Kandilli Rasathanesi ise depremin Bingöl’ün Yedisu ilçesinde ve yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu. evre illerden de hissedilen deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

BİNGÖL VALİLİĞİ’NDEN AIKLAMA

Deprem ilgili Bingöl Valiliği’nden yapılan açıklamada herhangi bir can ve mal kaybının olmadığı bildirildi. Valiliğin açıklamasında “Saat 23.30’da merkez üssü Erzurum/at olan ve il merkezimizde de hissedilen 4.9 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin” denildi.