Emekli maaş promosyonu ücretlerinde bankalar arasında yaşanan rekabet, emeklilerin bankalara akın etmesine neden oldu. Ödenen yüksek emekli maaş promosyonu ücretleri nedeni ile bankalar yoğun ilgi görünce, emekliler promosyon anlaşması için bankalarda sıra bulamamaya başladı. Sitemizde de emekli maaş promosyonu anlaşma başcuru süresinin uzatılması yönünde haber yapmıştık. sevindirici haber geldi ve süre uzatıldı. Peki emekli promosyon süresi be zamana kadar uzatıldı? Yeni başvuru tarihi son gün nedir? İşte detaylar:

Emekli maaş prommosyonu ödemelerinde rekor üstüne rekor geliyor. Bankalar yüksek karlarını yeni müşteri çekme yarışına dönüştürdü. Yaşanan büyük rekabetteki müşteri hedef kitlelerinin başında ise emekliler ve memurlar geliyor. Müşteri çekebilmek için baknalar her geçen gün daha fazla maaş promosyonu ücreti ödeme kararı alıyor. Öyle ki kamu çalışanlarında 40 bini aşan promosyon ücretleri ödeniyor.
emeklilerde de durum 10.000 TL promosyon seviyelerine yaklaştı. Böyle olunca da emekliler bankalara sözleşme yenilemek için başvuru yapmaya başladı. Başvuru süresi 31 Ağustos 2022 tarihinde sona erecekti ancak yoğun talep nedeni ile bankaların önünde oluşan kuyruklar, sürenin uzatılması taleplerini gündeme getirdi.
Sitemizde de Emekliler promosyon başvuru süresinin uzatılmasını istiyor! başlıklı haber yayınlamıştık. Nihayet emekli maaş promosyonu başvuruları için beklenen sevindirici haber geldi ve süre uzatıldı. 

EMEKLİ PROMOSYONUNDA SÜRE 30 EYLÜL'E UZATILDI

Bazı bankalar emekli promosyonu taşıma süresini 30 Eylül'e kadar uzattı. Hatta bankalar yanında bir arkadaşını getirene de cazip teklifler sunuyor.
Bazı bankalar promosyon ücretlerini ek hizmetlerle birlikte 8.250TL'ye kadar çıkardı.