İSTANBUL DOF, dünya liderlerinin ağırlandığı ve eğlence teknolojisi sektörünün Oskar’ı olarak anılan IAAPA EXPO 2022’de Brass Ring ödülünü kazandı.

DOF açıklamasına göre, dijital park konsepti ile insanların uzaya adım atmasını sağlayarak misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatan DOF, başarısını bir kez daha tescilledi.

Geliştirdiği dijital park konseptiyle ziyaretçilere yaklaşık 30-40 dakikalık sürükleyici bir deneyim yaşatan DOF, eğitim ve eğlencenin bir arada olduğu sistemiyle dünya çapında kabul görmüş Brass Ring ödülünün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DOF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan, 104 yıldır düzenlenen, dünyanın en önemli 50 fuarı arasında gösterilen IAAPA Orlando fuarında, “En İyi Yeni Ürün” kategorisinde Birincilik Ödülü'nü aldıklarını aktardı.

Mertcan, "İlk olarak 2016 yılında Hurricane 360 ürünümüz ile aldığımız bu ödülle, bu ürünümüz dünyayı kasıp kavurarak 60’dan fazla ülkede milyonlarca insanın denediği, ilk ve tek Roller Coaster Simülatörü olmuş ve aldığı onlarca ödülün hakkını da fazlasıydı vermişti." ifadelerini kullandı.

Aldıkları ödülü Türkiye'ye getirmekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Mertcan "Şimdi de aynı ödülü ülkemize, insanlara gerçekçi bir uzay macerası yaşattığımız ve 'Duyguların Mühendisliği' mottosu ile hayata geçirdiğimiz Digital Park: Mission Space ürünümüz getiriyoruz. Bu gurur hem ülkemizin hem tüm DOF ailesinin." açıklamasını yaptı.