Gölyaka’da 5,9 şiddetinde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada ölen ya da yaralanan bilgisinin gelmediği bildirildi. Deprem bölge illerde hissedildi. İnsanlar sokağa çıkarak depremin artçı sarsıntılardan korunmaya çalıştı.

5,9 şiddetinde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada ölen ya da yaralanan bilgisinin gelmediği bildirildi. Deprem bölge illerde de hissedildi. İnsanlar sokağa çıkarak depremin artçı sarsıntılarından korunmaya çalıştı.

Depremle ilgili olarak yapılan açıklamada ölü ya da yaralı, yıkılan bina Bilgisi olmadığı bildirildi. Ancak; yaşanan deprem nedeniyle bölge illerde okulların takip edilmediği merak ediliyor. Depremin yaşandığı Düzce’de okullar tatil edildi. Şu ana kadar depremi hisseden çevre illerde valilikler tarafından okulların tatil edildiğine dair bir açıklama yapılmadı. İlgili gelişmeleri takip Edip sizlere aktarmaya devam edeceğiz

DÜZCE’de okullar 1 gün tatil edildi

Düzce Valiliği yaşamam depremleri ile okulların, tek bir kumaşla olarak tatile duyurdu.

DEPREMLE İLGİLİ DETAYLAR 

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

 

Gölyaka ilçesindeki depremin 6,81 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Deprem İstanbul'da da hissedildi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Düzce'nin Gölyaka ilçesi merkezli 5,9 büyüklüğündeki depremin İstanbul'da da hissedildiğini belirterek "Konuyu takip ediyoruz. Allah, her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun." açıklamasında bulundu.

Vali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "AFAD verilerine göre saat 04.08’de Düzce Gölyaka merkezli 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem İstanbul’dan da hissedilmiştir. Konuyu takip ediyoruz. Allah, her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun." ifadesini kullandı.

"Can kaybı bilgisi bulunmamaktadır"

İçişleri Bakanı Soylu, "Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır." dedi.